L.M.O. G1 wint maar speelt DRAMATISCH!

Soccerball in netVandaag stond voor ons G team de competitiewedstrijd in de najaarscompetitie op het programma tegen vv Nieuwerkerk. LMO moest vandaag aanvoerder Raymond Appiah, die zijn kind en vrouwtje vandaag thuis kon verwelkomen uit het ziekenhuis en Hans de Ruiter, die andere verplichtingen had, missen. Bij vertrek bleek ook Richciano Bontes zich te hebben verslapen dus zonder 3 basisklanten afgereisd naar Nieuwerkerk.

LMO begon nog redelijk aan de wedstrijd en kwam na 3 minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een goal van Michel Geertsma die de assist van Eddie van Triet verzilverde. 9 minuten later krijgt LMO een corner, Eddie van Triet geeft aan en Julian Lampen scoort zijn 1e LMO goal 0-2. Vanaf dit moment lijken de LMO boys in slaap te zijn gevallen. Alles wat fout kan gaan gaat fout niemand beweegt en zelfs
passjes over 4 meter komen niet meer aan. Vlak voor rust komt Nieuwerkerk terug tot 1-2 uit een vrije trap waarbij het zicht van keeper Marcus Bek op de bal wordt ontnomen en de bal ploft zo in de verre hoek.

Meteen na rust gaat Manuel van der Straat op gruwelijke wiijze de fout in, speelt veel te zacht terug en de Nieuwerkerk spits pakt dit cadeautje graag uit 2-2. LMO wordt nu teruggedrongen en de 3-2 lijkt dan ook een kwestie van tijd. Gelukkig houdt de verdediging stand en in de 11e minuut countert LMO zich naar 2-3. Eddie van Triet is het die binnenkant paal voor de voorsprong zorgt. Nieuwerkerk geeft niet op en blijft aanvallen. In de 28e minuut kopt Michel Geertsma een corner van Nieuwerkerk weg, Julian Lampen ziet de ruimte achter de verdediging van Nieuwerkerk en gaat er als een haas vandoor met de bal oog in oog met de doelman tikt Julian de bal opzij naar de goed meegelopen Wesley vd Langenberg
en de 2-4 is een feit. Meteen na de aftrap onderschept Johnny vd Langenberg de bal en speelt lang op Eddie van Triet de wedstrijd definitief op slot schiet.

Wat een DRAMATISCHE wedstrijd boys!! Maar de 3 puntjes mee naar Rotterdam Zuid en das t belangrijkste.

Volgende week GEEN wedstrijd op het programma 29-10-2016 spelen we uit tegen TransvaliaZW G1
aanvang 11:30 uur.

vv Nieuwerkerk G1 – rvv LMO G1 2-5

–       2x Eddie van Triet

–       1x Julian Lampen

–       1x Michel Geertsma

–       1x Wesley vd Langenberg