L.M.O. G1 wint met dubbele cijfers

Voor het G team stond vandaag de competitiewedstrijd op het programma tegen s.v. Honselersdijk G1. Door personele problemen waren onze gasten maar met 7 spelers afgereisd naar Rotterdam en omdat LMO 13 spelers had werd Stefan den Haan voor 1x uitgeleend aan onze gasten.

Met 8 tegen 8 ging de wedstrijd dus van start. De mannen van LMO leken er zin in te hebben, het balletje werd snel rond getikt en al in de 2e Minuut zet Michel Geertsma LMO op voorsprong. 2 Minuten later is het weer raak wederom is de maker Michel Geertsma. In de 7e minuut wordt het 3-0 door Johnny van den Langenberg. En 2 minuten later schiet Eddie van Triet LMO op 4-0. Binnen 10 minuten en met zeer goed samenspel komt LMO dus furieus uit de startblokken. Na de 4-0 wordt het spel van LMO echter veel slordiger. Passjes over enkele meters komen ineens niet meer aan of de afwerking is niet best tot in de 22e minuut Johnny van de Langenberg wegdraait bij zijn directe tegenstander en binnenschiet. 1 Minuut later schiet Michel Geertsma de 6-0 tegen de touwen en viert dit met 3 vingers
omhoog want het is een hattrick voor hem. In de 25e minuut kan de Honselersdijk spits plots alleen op keeper Marcus Bek af, Richciano Bontes die in de achtervolging is lijkt de aanvaller aan te tikken en
de scheidsrechter wijst naar de stip. Marcus Bek keert de strafschop echter dus blijft de 6-0 intact. In de 28e minuut is het Julian Lampen die de ruststand op 7-0 bepaald.

Door omstandigheden kon keeper Marcus Bek er de tweede helft niet bij zijn, Michel Geertsma ging op doel staan en de opstelling werd op een paar plaatsen veranderd. LMO blijft goed rondspelen maar tot echt grote kansen komt het niet tot de 18e minuut als Johnny van den Langenberg zijn derde van de middag aantekent. In de 20e minuut is het Raymond Appiah die voor 9-0 zorgt. In de 24e minuut lijkt Raymond Appiah op weg naar zijn tweede doelpunt echter wordt hij in de sandwich genomen door 2 verdedigers, Johnny van den Langenberg profiteert door de doorrollende bal subtiel langs de keeper te tikken, de scheids ziet ook het voordeel en keurt de goal goed in plaats van voor een strafschop te fluiten. In de 28e Minuut bepaalt Julian Lampen met een rake kopbal de eindstand op 11-0.

Volgende week de competitie wedstrijd tegen HBSS aanvang 12:30 uur.

rvv LMO G1 – s.v. Honselersdijk G1 11-0
–       1x Raymond Appiah
–       3x Michel Geertsma
–       4x Johnny van den Langenberg
–       1x Eddie van Triet
–       2x Julian Lampen