L.M.O. gaat samenwerken met Sint Jago Voetbal Academy

Sint Jago Voetbal Academy gaat op de accommodatie van L.M.O. gespecialiseerde trainingen en begeleiding geven.

Sint Jago Voetbal Academy richt de trainingen in aan de hand van hun piramide (zie afbeelding). De piramide bestaat voor de ene helft uit de elite (de BVO en selectie spelers) en voor de andere helft uit de voetbalschool (de recreanten en de kinderen op wachtlijsten). Verder is de piramide opgebouwd uit 3 lagen. (De onder, midden- en bovenbouw). Per helft en per laag staan verschillende ontwikkelingspunten centraal. Door middel van de piramide werkt elke trainer van de Academy met dezelfde visie, wat resulteert in de optimale ontwikkeling van de spelers. 

De trainingsmethode is onderverdeeld in de volgende 4 (welbekende) aspecten: tactisch, technisch, mentaal en fysiek. Binnen elk van de 4 aspecten de Academy verschillende trainingsvormen.

Anders dan de doorgaans mondelinge terugkoppeling van de ontwikkeling, vindt de Academy het belangrijk om dit zoveel mogelijk visueel en meetbaar te maken. Daarom leest elke speler (en ouder), de resultaten van zijn of haar voortgang terug in een persoonlijk toekomstplan. Uit ervaring weet de Academy dat dit een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de speler.

Kijk op www.sintjagovoetbalacademy.nl voor meer informatie of om je in te schrijven!

Check ook Instagram: @sintjagovoetbalacademy en Facebook: sintjagovoetbalacademy