L.M.O. heeft een nieuwe Sponsorcommissie

L.M.O. heeft een nieuwe SponsorCommissie (SpoCo)! Voorzitter van de nieuwe SpoCo Barry Smith, zal zich samen met Roberto Riesmeijer (penningmeester), Mark Smith (secretaris) en Marc Rijsdijk, Dennis van Leeuwen, Romy Koorneef en Marcel van der Meulen (lid van de SpoCo) gaan inzetten om extra financiële middelen uit sponsoring voor L.M.O. te gaan werven.

De SpoCo heeft zich niet alleen tot doel gesteld sponsoren te werven voor de inrichting van onze nieuwe kantine, maar ook om voor de langere termijn sponsoren aan L.M.O. te binden.

L.M.O. wil een vitale en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging zijn, sponsoring is hiervoor een belangrijke inkomstenbron. Met sponsoring kunnen we investeren in kwaliteit en vaardigheden en onze leden en vrijwilligers helpen. Ook al blijft sponsoren voornamelijk gunnen, we kunnen met de nieuwe accommodatie de sponsors nu ook zichtbaarheid en kwaliteit terug geven.

L.M.O. is erg blij met de start van deze nieuwe SpoCo. Er zit veel ervaring in en de vliegende start die al gemaakt is met de actie “Help mee bouwen aan de nieuwbouw” belooft veel goeds. We wensen de SpoCo heel veel succes.

Mocht je vragen of ideeën hebben voor de SpoCo, of interesse in de sponsormogelijkheden van L.M.O., mail ze gerust: spoco@rvvlmo.nl.