L.M.O. houdt voor de 4de maal het Theo van Mourik Memorial Tournament

Op vrijdag 12 en zondag 14 augustus organiseert L.M.O. voor de 4de maal het Theo van Mourik Memorial Tournament. Deelnemende teams zijn L.M.O., TransvaliaZW, RVVH 2 en DHZ.

Op vrijdagavond om 19.30 uur zal L.M.O. het opnemen tegen TransvaliaZW en RVVH speelt dan tegen DHZ. Op zondag beginnen de wedstrijden om 14.00 uur en staan de wedstrijden L.M.O. tegen RVVH en TransvaliaZW tegen DHZ op het programma.

Op beide dagen zal er rondom de wedstrijden live muziek zijn en op zondag zullen de veteranen van L.M.O. om 10.30 uur de dag openen tegen de veteranen van WIK. Het Theo van Mourik Memorial Tournament kent een traditie van sportieve wedstrijden, goed weer en veel gezelligheid. L.M.O. verwacht dit ook zeker weer voor deze editie.

L.M.O. organiseert het Theo van Mourik Memorial Tournament uit respect en dankbaarheid voor alles wat Theo van Mourik voor L.M.O. betekend heeft. Oktober 2012 werd L.M.O. opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Theo van Mourik. Theo van Mourik was erelid, teammanager van de selectie, vrijwilliger, maar stond in Rotterdam en omstreken met name bekend als “mister L.M.O.”.

2016-07-12 Theo van Mourik toernooi