L.M.O. kiest voor prestatief voetballen op de zaterdag en neemt aan het einde van het seizoen afscheid van hoofdtrainer zaterdag Louis Jacobs

L.M.O. heeft besloten om met ingang van het seizoen 2015-2016 alleen op zaterdag deel te gaan nemen aan de prestatieve competitie in plaats van zaterdag en zondag zoals dat nu nog is. De belangrijkste redenen voor dit besluit zijn dat het voor L.M.O. financieel niet haalbaar is om drie selectieteams met alle faciliteiten in stand te houden en dat gebleken is dat het prestatieve zaterdagvoetbal aantrekkelijker is geworden, zowel financieel als voor (jeugd)leden, supporters en sponsoren, dan het voetballen op zondag. L.M.O. zal wel recreatief op de zondag blijven voetballen.

L.M.O. heeft de ambitie uitgesproken om met het Zaterdag 1 team binnen twee seizoenen een zaterdag 3de klasser te zijn en binnen vijf seizoenen een zaterdag 2de klasser. In de tussenliggende periode zal L.M.O. een stabiele zaterdag 3de klasser moeten worden die strijdt om de prijzen. De ambitie voor zaterdag 2 en A1 is om minimaal binnen twee seizoenen uit te komen in de (reserve) 2de klasse. Een nieuw op te richten Technische Commissie bestaande uit L.M.O.’ers zal een belangrijke rol gaan spelen in het verwezenlijken van deze ambitie.

Naar aanleiding van dit besluit heeft het Hoofdbestuur van L.M.O. ook besloten om aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van zaterdag trainer Louis Jacobs. Jacobs is bezig aan zijn eerste seizoen. L.M.O. staat momenteel 4de in de competitie en met Jacobs is afgesproken om het seizoen te eindigen met een prijs. Zowel Jacobs als L.M.O. zijn van mening dat dit mogelijk moet zijn.

Op dit moment zijn er nog diverse gesprekken gaande over de invulling van de technische staf voor het volgende seizoen. L.M.O. hoopt op korte termijn iedereen hier meer duidelijkheid over te kunnen geven en te starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.