L.M.O. opent Fred Dorst Tribune

Op zaterdag 20 december heeft L.M.O. officieel haar nieuwe Fred Dorst Tribune geopend. De tribune heeft de naam van voorzitter Fred Dorst gekregen omdat hij al jaren pleit voor een tribune. De tribune maakt ons terrein “af” en aantrekkelijk voor bezoekers. Mede door de buitengewone inzet van Fred voor onze gezonde vereniging hebben we de tribune nu kunnen realiseren.

Na de opening van de tribune stond er een wedstrijd op het programma tussen L.M.O. 3 oud en de Veteranen. Met deze wedstrijd is er afscheid genomen van spelers van L.M.O. 3 die jarenlang voor L.M.O. zijn uitgekomen. Ondanks dat de oud spelers niet meer actief zijn, hopen we ze nog vaak op L.M.O. te mogen begroeten.

De feestavond stond onder de muzikale leiding van DJ Murphy Martens. Dit was weer prima verzorgd. Vrijwilligers van L.M.O. konden hun kerstgeschenk ophalen. Het was een top avond/nacht!

Nogmaals willen wij alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van L.M.O. bedanken voor hun inzet en wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2015.

Klik hier voor de foto’s (www.facebook.nl/lmorotterdam)