L.M.O. organiseert het 2de Theo van Mourik memorial toernooi

Op vrijdag 8 en zondag 10 augustus organiseert L.M.O. het 2de Theo van Mourik memorial toernooi. Deelnemende teams zijn L.M.O. 1 zondag, Meeuwenplaat, TransvaliaZW en AGE. Op vrijdagavond beginnen de wedstrijden L.M.O. – Meeuwenplaat en AGE – TransvaliaZW om 19.30 uur. Op zondag 14.00 uur worden de wedstrijden L.M.O. – AGE en TransvaliaZW – Meeuwenplaat gespeeld. Op beide dagen is er live muziek.

Op dinsdag 23 oktober 2012 heeft L.M.O. tot haar grote schrik en met verslagenheid kennis moeten nemen van het zeer plotselinge overlijden van Theo van Mourik, erelid, teammanager van de selectie, vrijwilliger, maar met name bekend als “mister L.M.O.”. Een groot verlies voor zijn nabestaanden, en zo ook voor de vereniging L.M.O. en heel veel (oud) leden, voetbalvrienden, -kennissen en -bekenden. Theo van Mourik is “een begrip in amateur voetballend Rotterdam en omstreken”.

Het organiseren van een toernooi voor L.M.O. 1 in de voorbereiding zou een taak van Theo geweest kunnen zijn die hij met veel enthousiasme op zich had genomen. Het Theo van Mourik memorial toernooi organiseert L.M.O. nu uit respect en dankbaarheid voor alles wat Theo voor L.M.O. betekend heeft. L.M.O. rekent weer op twee hele mooie dagen en om in de woorden van Theo af te sluiten: “We zijn benieuwd wie er 2de wordt”.