L.M.O. organiseert met verscherpte coronamaatregelen Theo van Mourik Memorial Tournament

Op donderdag 20 en zaterdag 22 augustus organiseert L.M.O. wederom het Theo van Mourik Memorial Tournament. Op donderdagavond om 20.00 uur zal L.M.O. het opnemen tegen Zestienhoven en IJ.v.v. De Zwervers speelt tegen HWD. Op zaterdagmiddag om 14.30 uur speelt L.M.O. tegen HWD en zal IJ.v.v. De Zwervers het opnemen tegen Zestienhoven. Klik hier voor het programmaboekje.

L.M.O. is blij dat wij het Theo van Mourik Memorial Tournament kunnen en mogen organiseren, maar wij zijn ons ook bewust van de corona risico’s. Om deze reden hebben wij diverse verscherpte maatregelen op ons terrein en in onze kantine genomen om de kans op het verspreiden van het corona virus zo klein als mogelijk te maken.

Wij vragen alle bezoekers zich aan de maatregelen te houden en eventuele instructies van onze vrijwilligers op te volgen. Bij (milde) verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Dit geldt ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Meer dan ooit geldt dat we van deze editie er alleen samen en in alle opzichten er een succesvol en sportief toernooi van kunnen maken. We rekenen er dan ook op dat iedereen zijn boerenverstand gebruikt. En om in de woorden van Theo af te sluiten zijn wij ook dit jaar benieuwd wie er tweede wordt!!