L.M.O. sluit hectische overschrijvingsperiode tevreden af

logo_blue 2Tot woensdagavond 15 juni 23.59 uur hebben de amateurvoetballers de mogelijkheid gekregen om over te schrijven naar een andere vereniging. Elk jaar weer blijft het ons verbazen dat de voetballers tot op het laatste moment besluiten of zij gaan overschrijven en/of hun overschrijving/toezegging intrekken. Hierdoor blijft het voor de club en de trainer tot op het laatst spannend  hoe de selectie voor het nieuwe seizoen eruit zal zien en of het zal kunnen voldoen aan de doelen die gesteld zijn.

L.M.O. heeft dit jaar de hectische overschrijvingsperiode tevreden afgesloten.

L.M.O. ziet Bakir (Kocatepe), Brito Lima, Brunken, Silva Gomes en van Noort (BZC/Zuiderpark), Dijksman (Lekkerkerk), Elias Rodrigues en de Wit (s.v. Ommoord), Rojer en Vente (Oude Maas), Serberie (Heerjansdam), Struijlaard (Smitshoek) en Celestijn komen.

Vertrokken zijn Clijdesdale (s.v. Charlois), van Santen (Maasstad Tediro), Kader (Meeuwenplaat), Naarden (Oude Maas) en Lopes (Spartaan ’20). Nog niet alle spelers hebben aan hun financiële verplichtingen voldaan, dus is de overschrijving nog niet rond. Statz en Sies hebben aangegeven volgend seizoen in een lager team voor L.M.O. uit te gaan komen. Maas en de Wit hebben een sabbitical van één seizoen aangekondigd.

De selectie zal komend seizoen onder leiding staan van Hoofdtrainer Fred van Zon en hij zal op het veld worden geassisteerd door Paulo Rosa da Cruz, Michel Legen en Mark Wiersma. Angela Woerdenbach is de nieuwe verzorgster. Robbie Plaisier en Ton Stadhouders zijn de grensrechters. L.M.O. is nog op zoek naar een teamleider.

Bewaren