L.M.O. start competitie met nieuw seniorenteam bestaande uit doven en slechthorenden

Na de zomerstop en de voorbereiding start dan eindelijk dit weekend officieel het seizoen 2018-2019 met de bekercompetitie. Na 1 seizoen van afwezigheid zal er weer een seniorenteam van L.M.O. aan de zondag competitie deel gaan nemen. Maar dit team is een tikkeltje speciaal. Dit team bestaat namelijk uit spelers die doof of slechthorend zijn. Het team zal onder de naam van L.M.O. 2 gaan uitkomen in reserve 6de klasse.
De jongens voetballen al met elkaar bij OLDI (Oud Leerlingen Doven Instituut) Rotterdam en dat zullen ze ook zeker blijven doen. Met OLDI spelen zij met veel passie en plezier in de zaal- en veldcompetitie van de KNDSB (Koninklijke Nederlandse Doven Sportbond). Deze competities worden alleen niet wekelijks georganiseerd. Daarom ontstond er de behoefte om ook in de reguliere competitie van de KNVB in te schrijven. De ambities werden eerst nog even afgetast met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de veteranen van L.M.O.. Deze wedstrijd werd glorieus gewonnen en de 3de helft was ook erg gezellig, dus zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen direct al in juni gestart.
A.s. zondag de eerste wedstrijd. Wij wensen de spelers, trainer John, leider Bob en alle supporters heel veel succes, plezier en een succesvol sportief seizoen.