L.M.O. start het seizoen 2020/2021 met een dames team.

Met ingang van het seizoen 2020-2021 start L.M.O. met een dames team! Het is een nieuw samengesteld team van gezellige meiden met voetbalervaring. Het team is nog op zoek naar leuke sportieve meiden om het team te komen versterken.

Naast het voetbal is ook gezelligheid erg belangrijk. Een goede positieve teamsfeer is een must omdat het plezier om te voetballen en een uitstekende onderlinge band voorop staan. De meiden zullen ook activiteiten naast het voetbal organiseren. Denk hierbij o.a. aan teamuitjes en etentjes.

Ben jij die dame met voetbalervaring en ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden en zou jij wel eens een kijkje willen nemen bij dit team?? Wij organiseren proeftrainingen!!

Je bent van harte welkom om vrijblijvend mee te trainen of een kijkje te komen nemen op donderdag 28 mei 20.15 uur of op donderdag 11 juni 20.15 uur.

Laat ons wel even weten of je komt op 06-50523962.

L.M.O. is erg enthousiast dat we kunnen gaan starten met een dames team. Wij heten de meiden dan ook van harte welkom op de club en wensen hun heel veel plezier. We gaan er samen mooie seizoenen van maken!