L.M.O. start seizoen 2020-2021 met 4 nieuwe seniorenteams

L.M.O. start het seizoen 2020-2021 met 4 nieuwe seniorenteams. Het uitbreiden van het aantal seniorenteams was een nadrukkelijke wens van het bestuur. Enerzijds omdat we er ruimte voor hebben, anderzijds voor nog meer gezellige drukte en de sfeer op de club. Het totaal aantal seniorenteams komt nu uit op 8.

L.M.O. 3 bestaat uit een team van een aantal oud spelers van L.M.O. 2 aangevuld met vrienden. Dit team speelt al met veel succes en plezier vriendschappelijke wedstrijden en toernooien en wil nu ook in competitieverband prijzen gaan pakken. L.M.O. 3 start in de reserve 4de klasse.

L.M.O. 4 is een team dat bol staat van het jonge talent en wordt getraind door Richard van Hoorn en Kevin Niewold. Hoofdtrainer Fred van Zon heeft L.M.O. 4 toegevoegd aan zijn selectie en gaat dit team ook ondersteunen. Op deze manier moet het voor de jeugd makkelijker worden om in te stromen in de selectie van L.M.O.. L.M.O. 4 start in de reserve 5de klasse.

L.M.O. 5 is een team met spelers tussen de 23 en 35 jaar oud dat op zoek was naar een nieuwe thuishaven waar gezelligheid voorop staat. Tijdens het eerste gesprek klikte het dan ook meteen met voorzitter Fred Dorst. Ook in dit team zit veel talent, alleen verdeeld over de 1ste, 2de en 3de helft. L.M.O. 5 start in de reserve 8ste klasse, maar gezien de binnengehaalde versterkingen is er naast de gezelligheid toch ook ambitie om mee te gaan doen om de prijzen.

Tot slot zijn wij ook trots om te kunnen melden dat wij met ingang van het nieuwe seizoen een vrouwen team hebben. Het betreft een samengesteld team van gezellige meiden met voetbalervaring. Naast het voetbal is de gezelligheid voor de speelsters erg belangrijk. Een goede positieve teamsfeer is een must omdat het plezier om te voetballen en een uitstekende onderlinge band voorop staan. Het vrouwen team start in de 5de klasse.

L.M.O. is erg trots dat deze teams er voor hebben gekozen om bij L.M.O. te gaan voetballen. Wij heten alle spelers en speelsters van de teams dan ook van harte welkom. Met elkaar gaan we er leuke, gezellige en succesvolle seizoenen van maken!