L.M.O. Veteranen pakken 3 punten op dikke dijen veld

Na de driepunter van vorige week, stond vandaag alweer een uitwedstrijd op het programma. Onze veteranen moesten naar de veteranen van Maasstad Tediro. Waar Marcel nog opmerkte dat op ons veld 2 een tractor flinke sporen had achtergelaten, leek het wel of diezelfde tractor op veld 2 van Maasstad Tediro een wedstrijd driften had gehouden. Onze wedstrijd werd dus gespeeld op veld 3. Veld 3 is een zwaar veld. Waar het gras aardig aan de lange kant was en het veld zo ver afliep, waardoor de beide keepers elkaar bijna niet konden zien vanaf de doellijn. Onze veteranen moesten dus flink wennen en de bal harder dan normaal aan spelen, wilde deze ook goed aankomen. Na een aantal goede aanvallen van L.M.O. was het Jeroen die met een hard geplaatst schot de bal de kruising in roste en daarmee de verdiende 0-1 op de borden kreeg. L.M.O. bleef de veteranen van Maasstad Tediro flink onder druk zetten en kreeg in de 28ste minuut daar de beloning voor. Patrick Vaes werkte de 0-2 dik en dik verdiend binnen. Voor onze andere Patrick was ook een hoofdrol weggelegd. Als linksback moest hij het opnemen tegen een meisje….. Ik schrijf hier heel bewust meisje, omdat als je tegen haar aanloopt, gillend naar de grond gaat, dan door haar wordt aangesproken met “sorry meneer, gaat het met u”. Door een verkeerd ingeschatte bal van onze verdediging kon Maasstad Tedrio voor rust toch nog de 1-2 binnenwerken. L.M.O. leek in deze laatste tien minuten heel even de controle over de wedstrijd te verliezen en was blij dat er voor de rust gefloten werd.

Begin van de tweede helft was weer voor L.M.O. De 1-3 was dan ook een kwestie van tijd. Michel werkte deze lekker binnen en L.M.O. kon weer lekker verder ballen, maar helaas. Door een niet goed weggewerkte bal achterin, viel toen heel onverwachts de 2-3 binnen. Maasstad Tediro rook kansen en begonnen onze veteranen onder druk te zetten. Het was dat een goed schot nog via keeper en de paal het doel niet in ging, anders was het wel een hele uitdaging geworden. Maasstad Tediro ging nu zoveel druk zetten dat er bij hun achterin meer ruimte kwam te liggen. Een terugspeelbal op Roberto werd over de aanval van Maasstad Tediro op Marcel ingespeeld. Marcel speelde direct door op Patrick Vaes die met een schitterende lob over de keeper de 2-4 binnen werkte. Niet lang daarna maakte Manus met een riskant lobje ook nog de 2-5 en daarmee was ook het verzet van de gastheren gebroken.

Mannen klasse uitgespeeld. Volgende week weer heerlijk op ons vertrouwde kunstgrasveld tegen de veteranen van Excelsior Rotterdam. Aftrap 10:30 uur, u komt toch ook?!