Overschrijven

Ben je in de afgelopen 3 seizoen lid geweest van een andere voetbalvereniging en wil je nu lid worden van L.M.O., dan moet je overschrijven en heb je een overschrijvingsformulier of een pupillenverklaring (E/F-pupillen) nodig die zowel door jou, je oude vereniging als door L.M.O. moet worden ingevuld. Heb je bij je oude vereniging het laatste seizoen in de A-categorie gevoetbald (veelal 1ste en 2de elftallen senioren of jeugdelftallen in de 1ste klasse en hoger) dan moet je overschrijvingsformulier voor 15 juni van het lopende seizoen ingeleverd worden bij L.M.O.. Een overschrijvingsformulier of pupillenverklaring ontvang je per mail van de secretaris of kun je hieronder downloaden.

Klik hier voor het overschrijvingsformulier veldvoetbal

Klik hier voor het overschrijvingsformulier zaalvoetbal

Klik hier voor de pupillenverklaring (E/F-pupillen)

Indien je van plan bent L.M.O. te verruilen voor een andere vereniging, dan moet je overschrijving aanvragen. Ook hier geldt, indien je in het laatste seizoen in de A-categorie gevoetbald hebt (1ste en 2de elftallen senioren of jeugdelftallen in de 1ste klasse en hoger) dan moet je voor 15 juni van het lopende seizoen overschrijving aanvragen. Voor het overschrijven van L.M.O. naar een andere vereniging dien je met de volgende voorwaarden rekening te houden:

  • De overschrijvingsformulieren worden door de nieuwe vereniging verstrekt en tevens waar nodig ingevuld;
  • Je hebt de volledige contributie voldaan, zo niet dien je dit ter plaatse contant te voldoen;
  • Je levert de materialen, zoals bijvoorbeeld trainingspak, tas, sleutels etc. in, ook al moet je nog wedstrijden c.q. toernooien spelen;
  • Je hebt je rekening aan de bar voldaan;
  • Boetes die openstaan door ontvangen gele of rode kaarten dienen contant te worden betaald

Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal het overschrijvingsformulier beslist niet worden ingevuld, dit geldt voor iedereen! Je zal aan de verplichtingen moeten voldoen die je bij de aanvaarding van het lidmaatschap hebt geaccepteerd!