Updateformulier R.V.V. L.M.O.

  Zodra gegevens wijzigen dien je dat door te geven aan L.M.O. Als lid van een vereniging is dat je plicht, anders kan de vereniging jouw niet bereiken en kun je zo belangrijke informatie mislopen.

  Met onderstaand formulier kun je die wijzigingen doorgeven. Je naam en geboortedatum zijn verplichte velden, anders weten we niet wie je bent. Verder vul je alleen de gegevens in die veranderen. Je kunt dit formulier ook gebruiken om eventuele fouten door te geven, immers dat is ook een vorm van veranderen. Jouw gegevens worden daarna (enkel) in Sportlink verwerkt, de ledenadministratie van de KNVB. R.v.v.L.M.O. heeft een overeenkomst met KNVB en daarmee Sportlink om die gegevens conform de wettelijke eisen te beheren en te behandelen.

  Met een actueel telefoonnummer en een e-mailadres kunnen wij je ook beter bereiken. Dat is nodig voor alle communicatie van de KNVB, maar ook van ons als vereniging. Via groepsapps wordt u van actuele ontwikkelingen op de hoogte gehouden en via emails wordt verenigingsinformatie uitgewisseld.

  De gegevens die r.v.v.L.M.O. van u bijhoudt zijn noodzakelijk voor het normaal functioneren van onze vereniging. Mocht u toch vragen hebben over de reden waarom deze gegevens van u worden bijgehouden, dan kunt u dat bij ons opvragen. Ook kunt u te allen tijde inzage krijgen in de gegevens zoals die van u in Sportlink zijn opgeslagen.

  velden met (*) zijn verplicht!!

  Naam
  Familienaam (*)
  Voornaam (roepnaam) (*)
  Voorletters
  Geboortegegevens
  Geboortedatum (*)
  Geboorteplaats
  Geboorteland
  Nationaliteit
  Adresgegevens
  Straat
  Huisnummer
  Postcode
  Plaats
  Overige contactgegevens
  Telefoon
  Telefoon 2
  E-mailadres (*)

  (*) als je een e-mailadres invult, krijg je een bevestiging van de voorgestelde wijzigingen.

  Nieuwe pasfoto uploaden