L.M.O. D1 gaat strijdend ten onder tegen De Betrokken Spartaan D1

Soccerball in netZaterdag stond de tweede competitie wedstrijd op het programma voor L.M.O. D1 deze keer tegen De Betrokken Spartaan D1 het broertje van Sparta Rotterdam en speelde ook in het zelfde tenue. Een team vol met talenten!

L.M.O. begon fel sterk en gooide zo alle schroom van zich af na de wedstrijd van vorige week de 10-0 verlies tegen XerxesDZB! Maar het waren toch helaas de bezoekers die de 0-1 scoorde en zo keek L.M.O. onterecht tegen een achterstond aan. Maar L.M.O. bleef gas geven letterlijk heel veel gas geven. Want vandaag werden posities van mekaar overgenomen er werd gepraat met elkaar, een ontwikkeling om trots op te kunnen zijn.  Zo kwam L.M.O. ook weer terecht op gelijke hoogte. Een verre vrije schop van Helber was lastig voor de keeper en werd losgelaten en Aymane was er snel bij en scoorde zo de 1-1. Omdat het spel erg fel was waren er veel spelonderbrekingen. Zo was het helaas Ruilmer die heel even zijn zelfbeheersing verloor en zo terecht de gele kaart kreeg van de erg goed fluitende scheidsrechter. En zo moest L.M.O. eventjes met een man minder door. De bezoekers profiteerde direct en scoorde zo de 1-2. Na het doorbreken van de buitenspeler van de Spartanen was het Thelmin die net iets te laat was en kreeg ook terecht geel. Gelukkig was de andere tijdstraf voorbij en bleven we tot de rust met 10 man spelen.

In de rust nog een mooi compliment van de trainer van de Spartanen of ik ze pilletjes had gegeven: omdat L.M.O. overal fel was en overal de strijd aanging! Heel goed mannen!!

De tweede helft leek de wind wat zijn gaan liggen. Toch was L.M.O. de betere en kregen we een aantal goede kansen om op gelijke hoogte te komen. Het mooie was om te zien dat we als team vochten en dat het geen alleen strijd was! Zo leek op een gegeven moment L.M.O. de gelijkmaker te maken maar spatte de bal keihard op de lat. Na de wedstrijd was het jammer dat we geen resultaat hebben geboekt en dat de punten mee naar Spangen zijn gegaan! Maar we hebben vandaag laten zien dat we 1e klasse waardig zijn en dat als we als team vechten we van elke tegenstander kunnen moeilijk maken en dan komen de punten vanzelf!

En natuurlijk niet te vergeten 28 November tegen XerxesDZB de kans om te laten zien aan hun dat het een incident was want PSV won met 10-0 in Eindhoven om vervolgens in Rotterdam met 3-1 te verliezen ook wij kunnen dat!!

Volg L.M.O. D1 op Facebook door L.M.O. D1 in de zoekbalk in te vullen!!