L.M.O. D1 geeft goed weerstand tegen XerxesDZB D1

Soccerball in netZaterdag mocht L.M.O. D1 tegen XerxesDZB D1. Dit was tevens de eerste competitie wedstrijd van het seizoen en deze wedstrijd werd met maar liefst 10-0 verloren zaterdag mochten we wederom tegen Xerxes spelen en het beloofde een zware pot te worden.

Aangezien de tegenstander ook in blauw wit speelt kon ik bij RVV Blijdorp groene shirts lenen om als uitshirts te gebruiken hier voor veel dank richting RVV Blijdorp.

L.M.O. begon goed aan de wedstrijd zo wisten we dat hun nummer 6 (net zo lang als ik) erg goed was en zeker de eerste 15 minuten konden we erg goed mee komen met de koploper van onze 1e klasse promotie. Zo kwamen de bezoeker dan toch op 0-1 voorsprong al was het jammer dat we de nummer 6 niet konden stoppen die zelfstandig verantwoordelijk was voor de 3 punten van de bezoekers. Maar L.M.O. had ook een aantal mooie kansen en het voetbal vergeleken met de uitwedstrijd was al vele malen beter en zo zie je dat onze groep steeds verder groeit in de 1e klasse promotie. Het was dan ook jammer dat in plaats de 1-1 de 0-2 viel en zo gingen we ook rusten.

In de tweede helft  een nog feller L.M.O. die met mekaar lieten zien er voor te gaan en voor een goed resultaat gingen in deze lastige wedstrijd. Zoals we voor de wedstrijd probeerde te zeggen was dat we op de nummer 6 moesten gaan letten lieten we hem te vaak te veel ruimte waardoor te vaak kansen werden gecreëerd  en zo kwamen we dan ook op 0-3 achter. Hierna kregen we hoekschop en deze werd goed door Helber de 16 in gegooid. Curly kwam goed voor zen man en scoorde zo de 1-3. Hier na kwamen we goed voor de dag en speelde we als echt team toch was het Xerxes die met een jonge dame in de spits goed loskwamen van onze verdedigers en zo de 1-4 scoorde. Toch gaven de mannen van L.M.O. niet op en bleven voetballen zo werd Curly weggestuurd en werd hij onderuit getrokken in de 16 waardoor we een verdiende strafschop kregen op dit moment kwam Ray-Jay er in en nam gelijk de strafschop en scoorde deze erg mooi en zo kwamen we op 2-4 . En scoorde zo doende tegen de ploeg die al 13 keer scoorde tegen ons. Hierna drukte we maar lukte net niet om de 3-4 te scoren! Toch kon de nummer 6 met een ongelofelijke pegel de 2-5 aantekenen en was de wedstrijd echt gespeeld. Vandaag hebben we goed partij geboden tegen de bezoekers en er zat wellicht iets meer in.

Zondag gaan we op team uitje in Vlaardingen en ook van dat zal er een klein verslagje en wat foto’s van zijn. Dus volg L.M.O. D1 op Facebook door L.M.O. D1 in de zoekbalk in te vullen.

 

Volgende week mogen we weer thuis spelen tegen Excelsior D3 om 10:00 op ons mooie grasveld!