L.M.O. D1 gelijk tegen concurrent Nieuwerkerk D2

Soccerball in netZaterdag stond de topper op het programma tegen Nieuwerkerk D2. Bij winst van 1 van ons zouden we zeker zijn van de promotie poule. Echter werd het een 3-3 gelijkspel. En zijn we beiden nog in onzekerheid voor de promotie poule.

L.M.O. begon vandaag redelijk sterk maar wel zonder keeper Faissal en linksback Helber die met D3 en D2 meespeelden. Zo kende  onze rechtsback zijn debuut als keeper in de goal van D1 en dit deed Fortune zeker niet onverdienstelijk.

Echter kwam D1 in de eerste beste aanval van Nieuwerkerk op 0-1 achterstond door een goede counter van Nieuwerkerk die een erg sterke en leuke ploeg heeft. Echter hierna speelde L.M.O. steeds sterker als zijn tegenstander en had een aantal keer moeten en kunnen scoren echter was het telkens de goed spelende keeper en aanvoerder van Nieuwerkerk die dit voorkwamen! Toch was het net voor rust Curly die meer dan terecht de 1-1 op het bord zette. En floot de goed leidende scheidsrechter Hoepel voor de rust.

Na rust was er een sterk L.M.O. die erg verdiend op 2-1 voorsprong kwam door een goal van Mellivy. Echter hierna waren we bij 2 situaties onscherp en weer kregen we twee tegen doelpunten tegen in standaard situaties en zag je heel goed dat hier de scherpte miste!  En zo keek L.M.O. ineens tegen een 2-3 achterstand aan! En leken de kansen op plaatsing nu sterk afgenomen. Toch gaf L.M.O. niet op en net als vaker dit seizoen vocht het als een echt team en kwam L.M.O. wederom langszij en scoorde Ruilmer de 3-3. In een 1e klasse waarbij we enkel van Slikkerveer verloren hebben had niemand verwacht maar willen we volgende week de promotie poule halen. Dan zal een gelijk spel genoeg zijn tegen Excelsior Rotterdam! En de mannen van Rotterdam-Zuid verdienen dit zeker.

Volgende week gaan we voor de promotie poule en zullen we maandag en woensdag fel moeten trainen om dat te halen! En gaan we Randy veel succes wensen bij het Rotterdamse elftal 012!!

 

*volg L.M.O. D1 op FACEBOOK via lmo d1 in de zoekbalk!