L.M.O. D1 heeft het zwaar met 4e klasser Meeuwenplaat D1

 

Soccerball in netVorige week woensdag stond de wedstrijd tegen Meeuwenplaat D1 op het programma maar werd door een slecht veld verplaatst naar de maandag en zo ging L.M.O. D1 richting de in de 4e klasse acterende Meeuwenplaat D1.

We hadden vandaag maar liefst 19 spelers inclusief 2 leenspelers van E1( keeper Imro) en van de D2(rechtsback Kelvin). L.M.O. begon vandaag zoals het hoorde sterker dan hun tegenstander en kwam als snel op voorsprong door een goal van Ruilmer niet lang hierna kwamen we op 0-2 door een goal van Helber. Hierna ging L.M.O., zoals al vaker dit seizoen, een versnelling lager speler en kwamen we onze taken niet meer na. Hierdoor kwam Meeuwenplaat op 1-2 al stond de linksbuiten die de assist gaf buitenspel maar helaas liet de scheidsrechter doorspelen. Hierna had L.M.O. wat kansjes maar kwamen ze steeds iets te kort in de duels of ballen die te zwak werden in gespeeld. Zo kon je goed zien dat Meeuwenplaat vooral de lange bal hanteerde en hierdoor de verdediging een aantal keer goed liet schudden! Na een ongelukkige achterbal kwam Meeuwenplaat langszij en gingen we met 2-2 de rust in.

In de rust werd de spelers het een en ander duidelijk gemaakt over het vertoonde spel en dat we tegen een 4e klasser niet zo kunnen spelen. Hierbij afspraken gemaakt dat we met minimaal 4 doelpunten moesten winnen en anders zouden gaan sprinten en zo gingen de L.M.O.’ers het veld op.

We begonnen de tweede helft sterk en kregen meer kansen dan de tegenstander maar helaas hielden we het veld niet breed genoeg waardoor we niet genoeg rendement  kregen uit onze aanvallen. Wel kwam L.M.O. op 2-3 door Merouan met een schot randje 16. Toch kwam Meeuwenplaat weer door een counter langszij. De wil om te winnen was weer hoog bij L.M.O. en ze bleven zoeken naar de overwinning. Het winnende doelpunt werd uiteindelijk ook gemaakt door Curly!

Zo won L.M.O. deze wedstrijd met zwak spel en moesten de mannen na de wedstrijd even sprinten. Mijn complimenten voor Imro de keeper van E1 die een erg goeie wedstrijd keepte en Kelvin die ook goed meespeelde met deze wedstrijd.

Zaterdag a.s. thuis tegen Nieuwerkerk D2 om 10:00 hier moeten we allemaal scherper zijn want bij winst gaan we de promotie poule in.

 

De trainer