L.M.O. D1 pakt eerste drie punten in 1e klasse promotie

Soccerball in netL.M.O. D1 mocht zaterdagochtend weer vroeg spelen, dit keer tegen Kethel Spaland D1 en moesten de spelers van D1 om 7 uur verzamelen op L.M.O.. Iedereen was op tijd behalve Kelvin was iets te laat. En ging dus direct door naar Schiedam.

We kwamen mooi om half 8 aan op sportpark Kethel in Schiedam. En bespraken we in de kleedkamer de ernstige gebeurtenissen in Parijs! En ook aangegeven dat we van elk moment moeten genieten dat het zomaar over kan zijn. Wij speelde met rouwbanden en ook de scheidsrechter gevraagd voor een minuut stilte. En zo begon de wedstrijd met gedachten aan Parijs!

Maar buiten de rampzalige vrijdagavond in Frankrijk waren we naar Schiedam gekomen om te winnen. En vanaf moment 1 liet L.M.O. zien te kunnen voetballen en scoorde we al binnen 1 minuut de 0-1 na een goeie steekbal van de wederom sterk spelende Cherdion! Het begin beloofde veel goeds  hierna waren veel kansen voor L.M.O. maar miste we de scherpte voorin om door te drukken toch scoorde we in de 17e minuut de 0-2 na goed doorzetten van Luc! Ook hierna bleef L.M.O. sterker maar verloren we vaak op het middenveld de tweede bal. En miste we af en toe de scherpte van het korte dekken en zo scoorde Kethel Spaland de 1-2 die deze competitie begon met twee overwinningen!

In de rust aangeven dat we een erg redelijk goede pot op de mat hadden gelegd en dat we tweede helft door moesten gaan drukken.

Na rust kwamen we al snel op 1-3 door een goal van Jay die de keeper te ver zag staan en zo met een mooi schot de 1-3 maakte! Maar helaas binnen 1 minuut na goed keepen van Faissal werd in de rebound snel de 2-3 gescoord. En werd het weer billen knijpen en zo werd het een erg open wedstrijd waarbij L.M.O. zeker had moeten scoren maar helaas niet gebeurde. Zeker toen we twee keer een strafschop hadden moeten krijgen en zo de wedstrijd op slot hadden kunnen gooien bleven we strijden tot het laatste moment. En buiten de strafschopmomenten floot de scheidsrechter erg goed. En zo won L.M.O. D1 hun eerste wedstrijd in deze 1e klasse promotie. En stijgt van de laatste plaats naar plaats 7 volgende week zaterdag de kans om Het een vervolg te gaan geven dan spelen we uit bij en tegen Hillegersberg D1 om 11:30.

 

Tot dan!!

 

*volg L.M.O. D1 op Facebook en vul

L.M.O. D1 in in de zoekbalk!