L.M.O. D1 pakt punt tegen Kethel Spaland D1

De return wedstrijd tegen Kethel Spaland stond alweer op het programma. Uit hadden we met 3-2 gewonnen en nu mochten wij ze ontvangen. We speelde vandaag weer op ons vaste veld 2 en het veld lag er ondanks de regen heerlijk bij. Zo verzamelde we om 08:50 toch jammer dat er weer twee basis spelers op de bank kwamen omdat ze te laat waren.

Na een redelijk goede warming up begonnen we aan de wedstrijd en zo zal L.M.O. de gehele eerste helft geen antwoord hebben op het spel van Kethel Spaland zo ontsnapte we een aantal keer goed maar bleven we wel als een team spelen. Echter verloren we de duels en kregen we vele vrijeschoppen tegen omdat we steeds iets te laat waren. En zo kwamen de bezoekers dan ook verdiend op voorsprong als was het een slappe bal die ingeschoten werd maar zolang hij in het goal gaat telt hij. En zo gingen we ook rusten met 0-1 achter.

In de rust de mannen gewezen op het vertoonde spel en onrustigheden. En dat we alleen mee kunnen doen wanneer er 100% inzet is en we duels gaan winnen!

De tweede helft waren we gelijk aan onze bezoekers en gingen we duels winnen. Zo probeerde we af en toe leuk te voetballen en was er veel strijd. Wel kwamen de bezoekers er vaak gevaarlijk uit. Maar kwam L.M.O. toch op 1-1 na een schitterende goal van Helber. In de laatste tien minuten kreeg L.M.O. zelfs nog kansen op meer. Al was een overwinning te veel van het goede geweest. Zo werden de punten gedeeld en kon L.M.O. zich het meest gelukkig prijzen met de punt. Maar zo verloor L.M.O. voor de tweede keer niet en pakte het 4 punten uit de laatste twee wedstrijden.

Zaterdag spelen we een voorwedstrijd om 17:00 tegen WIK C2 uit Den Haag!