L.M.O. D1 pakt zeer belangrijke punten bij SVS uit!

Soccerball in netAfgelopen zaterdag was het alweer de 5e bekerwedstrijd voor L.M.O. D1. Uit de eerste 4 wedstrijden werden 5 punten behaald en dat geeft recht op een keurige 4e plaats die aan het einde van deze reeks recht geeft op een plekje in de promotie groep. Ook speelde L.M.O. in hun prachtig nieuwe tenues.

We waren allemaal op tijd aanwezig op L.M.O. en gingen dus ook op tijd richting SVS. Op dit moment nog een serieuze kanshebber op een 4e plek want dit team heeft het Slikkerveer ook aardig lastig gemaakt vorige week! Hoe zwak we vorige week aan de wedstrijd tegen CKC begonnen zo sterk begonnen we vandaag want al snel na het eerste fluit signaal was het L.M.O. die op voorsprong kwam door een mooie goal uit de tweede lijn van Helber. Vlak hierna stuurde Ray-Jay met een keurige steekbal Curly alleen op de keeper en hij was weer erg scherp en ook deze schoot hij goed binnen. Hierna dachten we eigenlijk dit wordt een makkie en toen werd SVS sterker en sterker en kwamen we een aantal keer goed weg. Waarbij onze keeper Faissal een aantal keer goed moest ingrijpen! Toch was het SVS die de aansluitings treffer nog voor rust maakte en dit was ook terecht op dit moment!  Echter weer een 1000% goal van Curly onterecht afgekeurd waarbij de scheids de grensrechter eerst liet staan en de goal goedkeurde, werd hij 20 seconden later toch afgekeurd. En zo gingen we met 2-1 voorsprong de rust in!

Na de rust begon L.M.O. erg zwak en was het erg snel door fouten achterin 3-2 voor SVS geworden en leek het er lang op dat we dure punten zouden gaan verspelen vandaag. Echter net als het hele seizoen zorgt D1 er met mekaar voor dat er geknokt wordt voor elke meter en was het L.M.O. die SVS keer op keer onder druk zette. Pas toen we 1 op 1 gingen spelen achterin kwamen we door een goed schot van Luc langszij en hadden we nog een klein kansje op de 3 punten. Echter na een overtreding van Helber kwamen we met 10 man te spelen en kregen we het erg moeilijk. Toch gaven de mannen in het blauw niet op en zorgde Curly voor de 3-4 en bracht iedereen tot veel vreugde. Zo heeft D1 geen punten verspeeld en bij winst komende week op Nieuwerkerk D2 zijn we zeker geplaatst voor de promotie groep.

Wil jij nog foto’s , verslagen en nieuwtjes volgen van L.M.O. D1 like dan onze L.M.O. D1 pagina op Facebook door L.M.O. D1 in te vullen in de zoekbalk!