L.M.O. D1 verliest met 10 man in de laatste minuut van ZBVH

Soccerball in netDe herfstvakantie 2015 is alweer begonnen en de bekerronde is klaar en L.M.O. D1 gaat de promotiepoule in komend seizoen. En zoals de ouders inmiddels gewend zijn is D1 volop met voetbal bezig dus de vrije dagen worden graag besteed met voetbal. Afgelopen woensdag was er een keer iets anders dan trainen en gingen we met ons allen naar Randy kijken bij de selectiewedstrijd voor de KNVB o12 Rotterdam. Hierbij veel dank richting de ouders die ook op woensdag weer volop aanwezig waren klasse !!

Zo stond Zaterdag 17 oktober de wedstrijd tegen ZBVH uit Zuid-Beijerland op het programma een prachtig dorpje tussen de weilanden in de Hoekse Waard. De tegenstand binnenkort acterend in de 1e klasse normaal was met voorsprong 1e geworden in de 2e klasse. En zo begonnen ze ook duidelijk aan de wedstrijd waar de eerste kans nog wel voor L.M.O. was dankzij een schot van Ruilmer. Was de beginfase voornamelijk voor ZBVH waarbij L.M.O. te vaak gehaast en ongecontroleerd de bal naar voren wou brengen terwijl we dit ook voetbalend kunnen, zo kwamen de gastheren dankzij blundertjes achterin ook meer dan terecht op 2-0 voorsprong.

Echter gaf L.M.O. niet op en kwamen we hierna in een betere fase en maakte we de aansluitingstreffer door goed werd binnengeschoten door Luciano. En zo gingen we ook rusten 2-1.

In de rust de jongens goed aangesproken over het slordige spel in het begin. En zo startte de 2e helft erg sterk voor L.M.O. en kwamen we meer dan verdiend op 2-2 door een kopgoal van Jay. Dankzij voorbereidend werk van Randy. Na 10 minuten was er wat miscommunicatie achterin waarbij de keeper de bal wou wegschoppen speelde de verdediger de bal voorbij de aankomende Faissal. Waardoor hij achter de aanvaller moest en hem onreglementair ten val bracht en de scheidsrechter (die keurig floot) resoluut de rode kaart toonde aan Faissal. En hierdoor kwamen we met nog 20 minuten te spelen met 10 man te staan. Hierna ging Fortune keepen en moest er een speler plaats maken. Echter werd L.M.O. hierna sterker maar kwamen we helaas door een fout op 3-2 achter. Hierna wat aanvallende omwisselingen en gingen de mannen in het blauw op jacht naar de 3-3 en die kwam er ook dankzij een mooie vrije schop van Randy!  En zo leek de wedstrijd te eindigen in 3-3 maar ZBVH kreeg nog een laatste kans door een dekingsfout  en de goede spits van de roodhemden scoorde een prachtige goal en zo verloor L.M.O. met 4-3.

 

Progamma Herfstvakantie L.M.O. D1:

Maandag: aanwezig 19:00

Training 19:30 t/m 21:00

Woensdag: aanwezig 08:00

Wedstrijd L.M.O. D1 – Maasstad Tediro D1 09:00

Zaterdag: aanwezig 07:30

Wedstrijd: BSC’68 D1 – L.M.O. D1 09:00