L.M.O. D1 verliest na een leuke potvoetbal van Spartaan’20 E Top

Soccerball in netL.M.O. D1 mocht op maandagavond aantreden tegen Spartaan20 ETop. En verloor deze wedstrijd met 3-4. Na de zware nederlaag tegen XerxesDZB D1 hadden we vandaag de kans om weer te voetballen. L.M.O. kwam goed voor de dag! Helaas misten we een aantal spelers Davy en Merouan geblesseerd en Luciano afwezig!  Het begin beloofde voor de toeschouwers een hele leuke pot. Met veel strijd goed voetbal en passie. Het was L.M.O. dat voor het eerst mocht vissen. Zo kwam Spartaan20 door verkeerd instappen op 0-1 voorsprong. Toch gaf L.M.O. het niet op en bleven de beiden kanten goed en leuk voetballen. En zetten Cherdion de ploeg weer op 1-1. Spartaan20 zette weer aan en scoorde na een lange slalom waar ze gewoon 5 man langs gingen alsof het pionnetjes waren. En zo stond het ineens weer 1-2. De wedstrijd bleef vol met strijd en passie en na goed druk zetten van Melly kregen we een mooie kans na goed afgeven en was het Luc die de 2-2 ruststand op het scoreboord zette!

Na rust begon L.M.O. zwakker dan Spartaan20 en na twee keer te ver dekken was het Spartaan20 die twee keer makkelijk kon scoren en stonden we ineens 2-4 achter! Maar daarna herpakte L.M.O. zich goed en ging opzoek naar de aansluitingstreffer en die leek er 3x aan te komen na goeie acties van Melly en Curly maar het laatste tikje was steeds net te kort. Toch was het Randy die de aansluitingstreffer scoorde vanaf 11 meter. Na zaterdag hem gemist te hebben scoorde hij hem vandaag perfect! Hierna kregen beiden ploegen kansen maar bleef het 3-4 in het voordeel van Spartaan20! Waarbij een 4-4 beter op zijn plaatst was geweest!

As woensdag weer trainen en zaterdag thuis tegen De Betrokken Spartaan D1 om 10:00

 

*check nu ook de Facebookpagina van L.M.O. D1 (vul Lmo d1 in op de facebookzoekbalk) en volg de mannen van de 1e klasse!