L.M.O. D1 verliest ook hun 4e wedstrijd oprij!

Soccerball in netNa de maand September waarin D1 niet verloor (4x winst en 2x gelijk) is de maand Oktober heel anders, inmiddels al 4 verliespartijen op rij.

Zo verloor L.M.O. D1 vandaag na een kansloze eerste helft met 4-1(3-0 rust) van BSC’68 D1. Zeker het vertoonde spel van de eerste helft was onthutsend! Zeker als je weet dat het team en de spelers veel beter kunnen.

De tweede helft werd meer strijd geleverd en werd er met vlagen erg leuk gespeeld. En we speelde de tweede helft dan ook met 1-1 gelijk! Al gaat hier een groot compliment naar Faissal die de ploeg een aantal keer goed redde! Ook Cherdion die vandaag bijna overal gespeeld heeft deed het heel erg leuk. Een tweede helft met aanknopingspunten en hopelijk de lijn om door te zetten richting maandag. De Rijnmondcup wedstrijd tegen Hellevoetsluis D1.

Inmiddels is ook de competitie indeling bekend en het belooft een erg zware competitie te worden . Met onder andere grote clubs als VFC D1, XerxesDZB D1 en KethelSpaland D1 mogen de mannen van Rotterdam-Zuid gaan bikkelen!