L.M.O. D1 verliest Rotterdam-Zuid derby van Maasstad Tediro D1

Soccerball in netL.M.O. D1 moest woensdag op een ongebruikelijke tijd spelen namelijk 09:00 in de ochtend. Het was immers vakantie dus konden we gebruik maken van het complex. Het bestuur dank hiervoor.

We misten vandaag Curly, Merouan en Thelmin enzodoende elke linie een speler. Mitchel van E1 kwam er bij om de spitspositie te bekleden. En hij mocht gelijk in de basis starten.

L.M.O. D1 begon de wedstrijd erg sterk en de afspraken kwamen we redelijk goed na. Ondanks dat er wat nieuwe afspraken bij waren gekomen (zoals kantelen en aanbieden — dit pakte we erg goed op), kwamen we ook met een goeie aanval op 1-0 voorsprong na een goeie actie van Helber die Luc diep stuurde en zo kon hij goed scoren. Hierna waren er nog wat kansjes van de sterk en hard werkende Luciano . En doordat Maasstad alleen tot een schot kwam van 30 meter konden we de kleedkamer opzoeken met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft was totaal anders dan de eerste. Hierbij werden een aantal grove fouten gemaakt. Waardoor er twee keer door Maasstad gescoord kon worden omdat er niet geschoven werd door de laatste linie! Terwijl dit er gewoon goed in zou mogen zitten?! En zo stond L.M.O. ineens 1-2 achter en hadden we niet de kracht voorin om echte kansen te krijgen. Uit een countertje van Maasstad scoorde ze ook nog de 1-3. En verloor L.M.O. D1 zomaar hun 3e wedstrijd oprij.

A.s zaterdag spelen we tegen BSC’68 D1 en als wij het nivo van onze eerste helft kunnen halen is er niets aan de hand. Verder mogen we maandag aantreden tegen Hellevoetsluis D1 voor de VoetbalRotterdamCup.