L.M.O. D1 verliest van zakelijk Hillergersberg D1

Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd van 2016 op het programma dit keer kwam Hillergersberg D1 op bezoek bij L.M.O.. Uit werd er vrij kansloos verloren van de geel blauwe met 4-1. Na een goede wedstrijd maandag tegen ASWH 3-2 winst en een heerlijke training woensdag. Begon de dag goed met een heerlijk winterzonnetje.

De wedstrijd ging gelijk op en er waren kansen over en weer. Maar de gasten kwamen toch op voorsprong. Hierna bleven we voetballen en na een goeie pass kwamen we toch op 1-1 en waren de ploegen erg aan mekaar gewaagd! En kregen we een hele goeie kans op opengoal voor de 2-1 voorsprong maar helaas ging deze langs de verkeerde kant van de paal. Hierna brak de periode aan van de rechtsbuiten Carlos die bij de uitwedstrijd ook al erg sterk speelde. Omdat we hem 3 keer te veel ruimte gaven kon hij in een hele korte periode 3x scoren en zo stonden we ineens met 4-1 achter. Erg jammer omdat we zeker net zo goed waren als onze tegenstander.

Na de rust probeerde L.M.O. het en vochten we als een team voor elke meter. Zo konden wij nog 2 keer scoren en helaas deden onze tegenstanders dit ook maar na de 4-1 in de eerste helft speelde we nu met 2-2 in de tweede helft. Een helft waar we weer hebben laten zien goed en leuk te kunnen voetballen en zeker nog veel punten gaan pakken. Wanneer iedereen scherp is. Complimenten voor de tweede helft want we vochten als leeuwen! Komend weekend zijn we vrij en de week erna mogen we richting Spangen om te spelen tegen De Betrokken Spartaan.

Afgelopen zaterdag mochten er ook twee spelers van D1 meespelen met C1 deze wedstrijd werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Charlois C3!