LMO D1 verliest voetbalthriller van Alexandria’66 D2

 

Soccerball in netZaterdag stond de wedstrijd tegen nummer twee Alexandria’66 D2 op de rol. Op voorhand een zware wedstrijd en het werd ook een zware voetbal thriller.

In het begin van de wedstrijd onder een heerlijk zonnetje beloofde veel goeds en moois. Het begin was voor A66 en dit zal ook zeker zo blijven al verdedigde LMO zeer kundig en hield Faissal keurig zijn doel schoon de eerste helft! Het spel ging redelijk over en weer en LMO probeerde goed de bal rond te spelen miste het geluk op de laatst pass. Ook voor A66 stond er steeds de keeper of iemand anders in de weg!  En zo bleef het dus 0-0 in de rust!

De tweede helft kwam A66 stuk feller uit de startblokken en moest LMO zeker weer aan de bak! Toch was het LMO dat brutaal de leiding namen met een mooie goal van Randy die hierna gelijk geblesseerd raakte en moest worden vervangen. Hierna zakte LMO een beetje in en zette A66 goed druk en scoorde de 1-1 uit een verre vrije schop. Zo raakte LMO in de problemen en kon A66 weer scoren uit een verre vrije schop en stond LMO ineens 1-2 achter in een ware voetbal thriller de emoties steeds hoger op en de duels waren om te genieten. Wel moeten we slimmer omgaan met zulke situaties toch was het LMO die via een vrije schop bijna 2-2 kon scoren door een mooie vrije schop van Helber.

Het was misschien verdiend geweest om een punt te pakken maar helaas gebeurde het niet. Volgende week spelen we uit tegen SVS een nieuwe kans op 3 punten!