L.M.O. D1 wint na een mooie wedstrijd van ASWH D1

Afgelopen maandag stond er een oefenwedstrijd voor L.M.O. D1 op de rol en dit keer tegen een toonaangevende naam in het amateur voetbal. Hun eerste speelde niet heel lang geleden nog tegen AJAX in de Arena voor de KNVB Beker en ook hun jeugdopleiding is altijd erg sterk geweest. Zo kwam maandag de D1 selectie richting L.M.O. deze ploeg staat in Zuid 1 eerste in de 1e klasse het beloofde dus een zware wedstrijd te worden.

L.M.O. begon de wedstrijd met een grote selectie van 18 man. Het begin was nog redelijk voor de gasten uit Ambacht maar L.M.O. zorgde er snel voor dat dit werd recht getrokken. Toch was het ASWH die na goed doorzetten van hun buitenspeler de bal goed  voor kreeg en zo scoorde ASWH de 0-1. Hierna bleven de ploegen voetballen en was het niveau soms erg hoog na goed doorkomen van Curly werd hij neer gehaald in de 16 en mocht L.M.O. aantreden voor een strafschop Curly eiste de bal op en scoorde zo de 1-1. Hierna bleven beiden ploegen goed spelen. Dit was ook de ruststand!

Na de rust bleven de ploegen voetballen en waren de kansen over en weer maar door veelvoudig goed keeperswerk van Faissal en een alerte verdediging kon ASWH keer op keer niet scoren. L.M.O. deed dit wel en deed dit twee keer via Jay. Waarbij vooral de 3-1 een schitterende goal was waarbij hij vrij kwam van zijn tegenstander en met een koelbloedige lob de keeper te passeren! Hierna had L.M.O. kansen op meer maar kon ASWH zeker ook scoren dit deden ze ook nog net voor tijd en zo werd het nog eventjes tegenhouden want ASWH zette aan en had in die fase zeker de 3-3 kunnen scoren maar L.M.O. zorgde er voor dat dit niet gebeurde. En zo won L.M.O. de eerste wedstrijd na de winterstop en hebben we al 4 wedstrijden niet verloren!

As zaterdag thuis om 10:00 tegen Hillergersberg D1 onze concurrent voor evt strijd voor plek 5 en dus het linker rijtje!

De komende periode speelt L.M.O. nog een aantal leuke wedstrijd zo gaat D1 op 6 februari op bezoek in Katwijk tegen hun D1 acterend in de Hoofdklasse en voor de RijnmondCup speelt D1 later in Februari tegen Spartaan’20 D1 die zelfs in de 2e divisie speelt. Het belooft een mooie maand te worden!