L.M.O. D1 wint overtuigend van Hellevoetsluis D1

Soccerball in netOp maandagavond moest L.M.O. D1 voor de Rijnmond Cup spelen in Hellevoetsluis. En moesten we al vroeg verzamelen. Met een bijna fitte spelersgroep (Merouan geblesseerd) gingen we richting Hellevoetsluis.

Zo was de warming-up nog al rommelig maar werden in de kleedkamer alle neuzen de zelfde kant opgezet. Zo begon L.M.O. sterk aan deze wedstrijd. Al bleef ons doelpunt uit. Hellevoetsluis kon slechts een paar keer dreigend worden, maar door de sterk spelende laatste linie was er geen gevaar voor de goal. L.M.O. kon het zichzelf aanrekenen dat het niet met een voorsprong richting de kleedkamer ging. Het vertoonde spel was echter goed en veel belovend!

In de tweede helft was er een nog sterker L.M.O. en lieten ze zien dat er maar 1 ploeg met de winst vandoor zou gaan! En zo kwam L.M.O. ook met een hele mooie goal van Helber op 0-1 voorsprong! L.M.O. bleef goed voetballen, al werd Hellevoetsluis wel een paar keer gevaarlijk. We kwamen echter ook nog even met 10 man te spelen na een lichte overtreding van Aymane stuurde de scheids hem er voor 5 minuten uit. We kwamen goed door deze fase. Niet heel veel later kwamen we na een mooie corner op 0-2 na een mooie kopgoal van Ray-Jay. En kon L.M.O. de wedstrijd rustig uitspelen.

Na 4 verliespartijen wonnen we vandaag de eerste wedstrijd van oktober. Zaterdag mogen we in de promotiepoule gaan beginnen tegen XerxesDZB D1!