L.M.O. D1 wint verdiend van Excelsior Rotterdam

Soccerball in netAfgelopen zaterdag speelde L.M.O. D1 tegen Excelsior Rotterdam waarin de beker nog werd verloren met 2-0 waren we vandaag de veel betere ploeg en stuurde de Kralingers zonder punten huiswaarts.

De trainingen de afgelopen week werden wat minder bezocht met als diepte punt de maandag training waar we maar 11 spelers hadden waar doorgaans er 17 horen te zijn. Dit was ook te merken voor een aantal spelers.

L.M.O. begon vandaag zoals het hoort, ze lieten zien dat ze het veld op kwamen om te winnen en dit was ook goed te zien in het spel. Zo was er een aantal kansen voor L.M.O. en was het de net ingebrachte Curly die goed diep werd weggestuurd die de 1-0 op het score bord zette. Hierna hadden we een aantal kansjes op meer maar werd er niet goed geschakeld waardoor de buitenspeler van Excelsior goed door kon komen en zo de 1-1 ontstond. Hierna goed aangegeven wat er fout ging tegen de betreffende speler! Dit pakte hij goed op en zorgde er persoonlijk voor dat we toch met 3-1 de rust in gingen. We kregen een vrije schop links van de 16 en Helber ging achter de bal staan en schoot de bal mooi over de twijfelde keeper heen en het was een prachtige goal! Hierna bleef L.M.O. sterker en had het ook een aantal kansen. Zo kregen we een hoekschop en Helber draaide de bal mooi richting de tweede paal waarna Ruilmer de bal achter de keeper schoot. En zo gingen we met 3-1 rusten. In de rust de complimenten gegeven aan de strijd en vooral het voetbal ging erg lekker tegen de Kralingers.

Al heeft de trainer van Excelsior goed opgelet en liet zijn ploeg met wind mee hoog druk zette op onze verdediging hiermee hadden we het een aantal keer moeilijk mee maar buiten dat Excelsior de paal raakte was het steeds een van onze verdedigers of onze keeper die de bal tegen hielden. Zo bleven we met wind tegen goed overeind en ging L.M.O. gewoon door met voetballen . En was het Mellivy die niet veel later de beslissing scoorde en zo de  eindstand op 4-1 bracht. Hierna waren er over en weer nog een aantal kansen maar werd er niet meer gescoord. En zo kon L.M.O. voor de tweede keer dit seizoen 3 punten bij schrijven en stegen we naar de 7e plek in de competitie.

Aankomende week spelen we weer thuis om 10:00 dit keer tegen Kethel Spaland D1 uit Schiedam. Hun staan nu net een plekje boven ons en de uitwedstrijd werd door L.M.O. met 2-3 gewonnen het belooft dus weer een spannende partij te worden!