LMO G1 begint bekertoernooi met winst

Voor het G team begon het bekertoernooi dit jaar met een uitwedstrijd tegen rvv Overmaas G2. Dat onze tegenstander een aantal klasse ’s lager speelt was aan het spelbeeld overduidelijk te merken. Binnen 30 seconden had het al 0-1 moeten staan maar helaas faalde Johnny van den Langenberg. LMO blijft drukken en na 3 minuten is de 0-1 daar. Eddie van Triet is de gene die de 1e officiële goal van dit jaar op zijn naam zet. Een waar kansenfestijn ontstaat nu, prijsschieten is het, maar het vizier van de LMO aanvallers staat bij lange na niet op scherp. Uit de vele kansen is het alleen Michel Geertsma die het net 3x weet te vinden en zodoende de rust in met een 0-4 voorsprong.

Als Raymond Appiah in de 2e minuut van de 2e helft voor 0-5 tekent verwachten de leiders/trainers dat de score nu wel snel zal oplopen. Maar nee hoor LMO blijft kansen creëren maar de bal wil er niet in. Tot de 22e minuut is het wachten tot Richciano Bontes voor 0-6 tekent. Wesley van den Langenberg zet LMO dan op 0-7 & 0-8 en de wedstrijd lijkt zo te eindigen ware het niet dat Eddie van Triet in de slotseconde de bal snoeihard via onderkant lat nog eens in het net laat ploffen.

Qua uitslag een goede pot 0-9 maar met iets meer scherpte hadden we hier met dikke dubbele cijfers weg gekomen. Volgende week wederom een uitwedstrijd in de beker op het programma:

NOCKralingen G1 – rvv LMO G1
Aanvang 13:30 uur
Aanwezig @LMO 12:10 uur

rvv Overmaas G2 – rvv LMO G1 0-9
– 2x Eddie van Triet
– 1x Richciano Bontes
– 3x Michel Geertsma
– 2x Wesley van den Langenberg
– 1x Raymond Appiah
Ook heeft de G1 vanaf vandaag weer een eigen website te vinden op www.LMOG1.nl