LMO G1 grijpt nu al najaarstitel!

Het was voor de Boys van LMO vandaag onverwachts de dag dat de najaarstitel binnengehaald kon worden. Thuis tegen rvv Overmaas G1 was een overwinning nodig om dit te doen.

LMO begint best fel aan de wedstrijd wat tot veel kansen lijdt in de openingsfase maar de eerste goal valt echter pas na 6 minuten als Richciano Bontes de bal bijna op de doellijn binnen glijdt. In de 9e Minuut is het Michel Geertsma die er met een afstandsschot 2-0 van maakt. Meteen na de aftrap is het Eddy van Triet die voor 3-0 zorgt door ook van afstand raak te schieten. In de 12e Minuut is nieuwe speler Richard Hiemstra voor het eerst trefzeker voor LMO en brengt de score op 4-0 6 minuten later maakt Richard Hiemstra ook maar meteen zijn 2e voor LMO en daarmee de ruststand van 5-0 bereikt.

In de tweede helft is het na 48 secondes al 6-0 als Goran Tilborg het net weet te vinden. Vanaf de 6e tot de 12e minuut gaat t even heel snel als achtereenvolgens Michel Geertsma 7-0, Wesley van den
Langenberg 8-0, Michel Geertsma 9-0, rvv Overmaas 9-1 en Goran Tilborg 10-1 ervan maken. In de 21e minuut weet Wesley van den Langenberg wederom het doel te vinden en er dus 11-1 van te maken. In de 23e minuut tackelt Johnny van den Langenberg binnen het strafschopgebied zijn tegenstander, de toegekende penalty wordt gestopt door Julian Lampen maar de rebound is wel raak 11-2. Meteen vanaf de aftrap schiet Eddy van Triet LMO naar 12-2. Maar t slotakkoord is voor rvv Overmaas als een aanvaller in de 29e minuut via de paal de eindstand op 12-3 bepaald.

Door deze uitslag grijpt LMO G1 nu al het najaarskampioenschap!!! Bestuur LMO bedankt voor de versnaperingen na de wedstrijd!! Jaap Ponsen en John van den Langenberg dank jullie voor de bezielende leiding!!

LMO G1 GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Over twee weken Zaterdag 11-11-2017 nog een keer vlammen als we om 10:30 af gaan trappen in Schiedam tegen HBSS!

rvv LMO G1 – rvv Overmaas G1 12-3
– Michel Geertsma (2x)
– Richard Hiemstra (2x)
– Richciano Bontes (2x)
– Eddy van Triet (2x)
– Goran Tilborg (2x)
– Wesley van den Langenberg (2x)