LMO G1 herpakt zich na 2 hectische weken

Voor het G team stond vandaag de competitiewedstrijd op het programma uit tegen v.v. Nieuwerkerk. Na de nederlagen tegen HBSS 2-3 en TransvaliaZW 1-4 wisten de boys dat er vandaag gewonnen moest worden om nog enige hoop op titelprolongatie te houden.

LMO begon sterk aan de wedstrijd. Al na 31 seconden lag de 0-1 binnen. Raymond Appiah schoot van afstand raak. Lang hoefde de boys niet te wachten op een verdubbeling van de score Eddie van Triet schoot in de 4e minuut de 0-2 tegen de touwen. Iets meer als een minuut later geeft Eddie van Triet de bal op links aan Richciano Bontes die voor wil geven op Johnny van den Langenberg maar de bal is zo scherp dat deze bij de 2e paal binnenrolt. Als bij toverslag zakt het goede spel van LMO nu een beetje weg. vv Nieuwerkerk komt hierdoor wat beter in het spel maar echt gevaarlijk worden ze vrijwel niet op een enkele counter na. In de 29e minuut schiet Raymond Appiah vanaf links op doel en ook dit schot
valt bij de 2e paal binnen.

Na de rust golft het spel op en neer en het duurt tot de 13e minuut voor er een doelpunt valt te noteren. Nieuwerkerk scoort uit een snelle tegenstoot. LMO blijft de aanval zoeken en in de 20e minuut treft Raymond Appiah voor de 3e maal doel. Wederom moet de keeper van Nieuwerkerk een afstandsschot uit zijn netje vissen. In de 25e minuut kopt Johnny van den Langenberg de 1-6 binnen uit een corner.
Het slotaccord komt in de 28e minuut als Eddie van Triet uithaalt en Johnny de bal met zijn noppen van richting verandert staat de 1-7 eindstand op het scorebord.

Goeie wedstrijd boys met bij vlagen zeer goed samenspel hier moeten we op door bouwen!!! Volgende week de topper uit tegen HBSS, gaat LMO weer aanhaken in de titelstrijd?? Aanwezig @LMO 9:00 uur
Vertrek 9:10 uur. Aanvang wedstrijd 10:30 uur

vv Nieuwerkerk – rvv LMO G1  1-7
3x Raymond Appiah
1x Richciano Bontes
2x Johnny van den Langenberg
Eddie van Triet

Bewaren

Bewaren