LMO G1 kruipt door oog van de naald!

Vandaag mocht LMO G1 om 13:30 uur thuis aan treden tegen het Schiedamse HBSS. De kampioen van afgelopen seizoen HBSS tegen de Bekerwinnaar LMO een kraker van jewelste dus.

De boys van LMO begonnen fel aan het duel vandaag, ondanks dat HBSS mocht aftrappen werd de bal al snel veroverd door Eddie van Triet die de bal aan Raymond Appiah gaf en na 40 seconden lag de bal al tegen de touwen 1-0. Meteen na de aftrap onderschept Michel Geertsma de bal en zijn schot, wat houdbaar leek, glipte op het gladde veld door de handen en benen van de HBSS doelman. 2-0 Na nog geen anderhalve minuut. Zowel LMO als HBSS maken er hierna een wedstrijd van op hoog tempo met kansen aan beide kanten maar het duurt tot de 23e minuut als Michel Geertsma weer van afstand kan aanleggen en de 3-0 aantekent. Met deze stand wordt ook de rust bereikt. Al scheelde het niet veel of Eddie van Triet had voor 4-0 gezorgd maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

Na rust probeert, althans zo lijkt het, LMO HBSS te laten komen om zo via de lange bal gevaarlijk te worden. Echter brengt deze tactiek HBSS steeds meer in hun spel. HBSS komt letterlijk met al hun spelers en de verdediging van LMO komt onder zware druk te staan. Als in de 10e minuut Michel Geertsma een pass onderschept kan hij zo alleen op de keeper van HBSS af en schuift de bal rustig in de hoek 4-0. HBSS blijft drukken en valt met man en macht aan en wordt in de 15e minuut beloond als een afstandsschot binnen vliegt 4-1. In de 22e minuut wordt het zelfs 4-2. Marcus Bek ziet de bal door een wirwar van benen komen en is net te laat om redding te brengen. Een minuut later is het weer raak 4-3 en HBSS drukt LMO zwaar in de achteruit. Er blijven kansen komen maar Marcus Bek houdt zijn doel met en aantal knappe reddingen en soms met hulp van blokkende verdedigers verder schoon.

Zoals van te voren gezegd een kraker van jewelste waarin LMO aan het langste eind trekt.

Volgende week:
Zaterdag 14 oktober 2017
dvv Delft G1 – rvv LMO G1
Aanvang 10:00 uur
Aanwezig @LMO 8:30 uur

rvv LMO G1 – HBSS G1  4-3
–       1x Raymond Appiah
–       3x Michel Geertsma