LMO G1 na 2 wedstrijden op 6 punten

Voor het G team stond vandaag de uitwedstrijd tegen rvv Overmaas G1 op het programma. Maar voor ik verder ga eerst even de uitslagen en doelpuntenmakers van de vorige twee wedstrijden waar door het hartinfarct van John geen verslagen van zijn.

Zaterdag 9 september (beker)
NOCKraligen G1 – rvv LMO G1 0-7
1x Eddie van Triet
3x Michel Geertsma
1x Johnny van den Langenberg
1x Raymond Appiah
1x Julian Lampen

Zaterdag 23 september (competitie)
rvv LMO G1 – dvv Delft G1 2-1
1x Richciano Bontes
1x Johnny van den Langenberg

Dan de wedstrijd van vandaag. Op een zeik natte grasmat was het na 20 seconden al 0-1 door een hard afstandsschot van Eddie van Triet verder was het in de eerste helft wennen aan de bij elke pass
doorschietende bal waardoor de boys van LMO vaak in de passing niet goed uitkwamen. Het duurde dan ook tot de 23e minuut eer LMO de score kon verdubbelen. Een dieptepass van Eddie van Triet zette Richciano Bontes 1 op 1 met de keeper van Overmaas en de 0-2 was een feit.

In de rust afspraken gemaakt korter te passen en de bal het werk te laten doen. De boys namen dit goed op want binnen 10 minuten stond het 0-5 twee keer vond Johnny van den Langenberg het doel en maakte Overmaas een eigen doelpunt. In de 44e minuut is het (eindelijk) Michel Geertsma die 0-6 ervan maakt na eerder al paal en lat te hebben geraakt. 4 Minuten later is het 0-7 en weer is het Michel Geertsma die na een door tikker van Ton Lemmens de bal binnen tikt. In de 53e minuut is het slotakkoord voor Raymond Appiah als hij hard de bal in de korte hoek schiet en de eindstand op 0-8 bepaald.

a.s. Woensdag 4 oktober speelt G1 uit voor de beker:
vv Nieuwerkerk G1 – rvv LMO G1
aanvang 20:00 uur
aanwezig @LMO 18:20 uur
Ga je rechtstreeks uiterlijk 19:00uu @ vv Nieuwerkerk

Zaterdag 7 oktober een thuiswedstrijd voor de competitie op het programma:
rvv LMO G1 – HBSS G1
aanvang 14:30 uur
aanwezig @LMO 13:30 uur

rvv Overmaas G1 – rvv LMO G1 0-8
–       1x Eddie van Triet
–       1x Richciano Bontes
–       2x Michel Geertsma
–       2x Johnny van den Langenberg
–       1x Raymond Appiah
–       1x E.D. tegenstander