LMO G1 naar volgende ronde beker!

Voor het G team stond vandaag de uitwedstrijd tegen vv Nieuwerkerk G1 op het programma, de laatste poulewedstrijd in de 1e ronde van het bekertoernooi. Beide teams hadden hun voorgaande 2 duels gewonnen maar LMO had een beter doelsaldo dus een gelijkspel zou voldoende zijn voor LMO om door te gaan.

De boys begonnen wat weifelend aan het duel waardoor het eerste kwartier de kansen aan beide kanten er waren. Michel Geertsma zette LMO in de 13e minuut op 0-1 maar 2 minuten later stond iedereen even raar te kijken toen een voorzet vanaf de flank ineens bij Marcus Bek in de lange hoek binnenviel. Dit was echter bij LMO de trigger om gas bij te geven. Nieuwerkerk werd terug gedrongen en kans na kans kwam voor LMO. Het duurde echter tot de 22e minuut eer LMO weer de voorsprong nam, een afstandsschot van wederom Michel Geertsma was de keeper te machtig, de bal glipte door zijn handen en de 1-2 was een feit. Meteen na de aftrap onderschept Eddie van Triet de bal en geeft deze ter hoogte van de middenlijn aan Julian Lampen, zijn afgemeten lange bal komt op het hoofd van Johnny van den Langenberg en het is 1-3. In de 25e minuut geeft Richciano Bontes een steekbal op Johnny van den Langenberg die oog in oog met de keeper komt maar naast hem Michel Geertsma ziet meelopen, Johnny tikt de bal opzij en Michel tekent zijn hattrick aan en de 1-4 voor LMO. In de 28e minuut komt LMO op 1-5 het is wederom Michel Geertsma die na een pass van Eddie van Triet de bal stijf in de kruising jaagt. Op slag van rust waagt Julian Lampen een afstandsschot hij raakt de bal echter verkeerd maar daardoor komt de bal in de voeten van Johnny van den Langenberg zijn eerste inzet wordt nog gekeerd maar de rebound stift hij over de keeper voor een 1-6 ruststand.

Na rust doen de boys van LMO het iets rustiger aan maar blijven de wedstrijd controleren. In de 5e minuut gaat Michel Geertsma er langs de rechterkant vandoor en zijn voorzet wordt door Eddie van Triet afgemaakt voor 1-7. In de 7e minuut soleert Eddie van Triet zich door het hart van de Nieuwerkerkse verdediging, tikt de bal opzij en Julian Lampen kan de bal in het lege doel schuiven en LMO op 1-8 zetten. In de 12e minuut mag Nieuwerkerk een corner nemen, een aanvaller komt goed voor
keeper Marcus Bek en kopt knap de 2-8 tegen de touwen. In de 17e minuut stuurt Eddie van Triet Michel Geertsma de diepte in en oog in oog met de Nieuwerkerkse doelman faalt Michel niet en staat het 2-9. In de 20e minuut is het Julian Lampen die de eindstand van 2-10 aantekent wederom uit een voorzet van Eddie van Triet.

Al met al een puike teamprestatie boys goed samenspel en mooie goals. Hou dit vast naar zaterdag als LMO om 13:30 uur thuis aan mag treden tegen het Schiedamse HBSS, de kampioen van afgelopen seizoen. HBSS tegen de Bekerwinnaar LMO een kraker van jewelste dus.

A.s. Zaterdag 7 oktober
rvv LMO G1 – HBSS G1
aanvang 13:30 uur
aanwezig @LMO 12:30 uur

vv Nieuwerkerk G1 – rvv LMO G1 2-10
–       1x Eddie van Triet
–       5x Michel Geertsma
–       2x Johnny van den Langenberg
–       2x Julian Lampen