LMO G1 plaatst zich voor 1/2e finale Beker

Voor het G team stond vandaag de kwartfinale van het bekertoernooi op het programma tegen TransvaliaZW G1. Geen onbekende en een topper tussen de nummers 1 & 2 van de voorbije najaarscompetitie.

De mannen van LMO kwamen sterk uit de startblokken en het regende kansen. Mede door sterk samenspel en goede passing kreeg LMO een legio aan kansen helaas stond het vizier niet op scherp. In de 11e minuut neemt LMO dan toch verdient de leiding als Raymond Appiah een toegekende vrije trap snoeihard tegen de touwen jaagt. Vlak na dit doelpunt wordt Johnny v.d. Langenberg een vrijwel niet te missen kans geboden maar helaas treft hij de lat. Een aantal minuten later verdwijnt een uitgespeelde aanval via Richciano Bontes maar net in het zijnet. LMO krijgt nog wat kleine kansen maar de voorsprong wordt niet vergroot. Met 1-0 dus de rust in waar het met wat meer precisie misschien wel 3 of 4-0 had kunnen en misschien wel moeten zijn.

Na de rust blijft het spelbeeld ongeveer 8 minuten zoals in de eerste helft. Een aanvallend LMO en een tegenhoudend TransvaliaZW. Maar dan kantelt het spelbeeld. TransvaliaZW drukt de boys van LMO achteruit en komen een paar keer gevaarlijk door met afstandsschoten die vaak dan wel geblokt werden of door Marcus Bek gered werden. LMO countert nog naar 2 grote kansen waaruit de wedstrijd zeker beslist had kunnen worden als er andere keuzes waren gemaakt dan zelf schieten. Echter als het eindsignaal klinkt staat de 1-0 nog steeds op het bord en plaatst LMO zich na een spannende wedstrijd voor de 1/2e finales van het bekertoernooi.

rvv LMO G1 – TransvaliaZW G1 1-0
1x Raymond Appiah