LMO G1 wint titanenstrijd door beauty van een goal!

Soccerball in netVandaag stond voor ons G team de competitiewedstrijd in de najaarscompetitie op het programma tegen HBSS. Om 10:35 werd afgetrapt. De wedstrijd begon voor de boys van LMO met een gigantische domper, na 49 seconden lag de bal namelijk al in ons doel. Een lange bal van achteruit dacht Hans aan Marcus te kunnen laten, helaas ging er iets mis in de communicatie en de bal viel zomaar in de lange hoek. De boys stroopten de mouwen op en bleven goed samen spelen. Het duurde dan ook niet lang of Raymond Appiah schoot de 1-1 binnen. LMO bleef combineren en HBSS werd achteruit gedrongen. In de 21e minuut werd dit beloond met Raymond Appiah’s 2e treffer en gingen we dus rusten met een 1-2 voorsprong.

Na rust werd LMO teruggedrongen door HBSS wat met maar liefst 6 man ging aanvallen. LMO kreeg hierdoor een aantal goede counter mogelijkheden maar helaas werd er niet uit gescoord. In de 23e minuut komt er een voorzet van HBSS hoog voor. Goran Tilborg loopt achteruit tegen een speler van HBSS aan en de scheidsrechter geeft een vrije trap. Langs de kant is echt niemand met deze belachelijke beslissing eens, maar goed scheids beslist. Uit deze vrije trap komt HBSS terug tot 2-2. HBSS blijft drukken en Marcus Bek redt ons een paar keer met katachtige reddingen. In de 29e minuut ziet
Raymond Appiah, Richciano Bontes uit de rug van zijn tegenstander vertrekken. De lange hoge bal wordt door Richciano met een omhaal verlengt en de bal knalt tegen de touwen in de linkerbovenhoek. Wat een heerlijke goal en de 3 puntjes mee naar Rotterdam Zuid.

Volgende week een uitwedstrijd op het programma. Dan voor de competitie tegen vv Nieuwerkerk G1
aanvang 13:00 uur.

HBSS – LMO G1 2-3
2x Raymond Appiah
1x Richciano Bontes