LMO heeft geen kind aan Bolnes

Vandaag moest LMO het aan de Smeetslandseweg opnemen tegen Bolnes. Een ploeg die tot nu toe al haar 16 punten behaalde in uitwedstrijden. Trainer Fred van Zon schotelde zijn ploeg voorafgaand aan de wedstrijd dan ook deze cijfers voor om hen gereed te maken voor deze lastige thuiswedstrijd.

Scheidsrechter van Eersel floot rond de klok van 3 op zijn fluitje voor het beginsignaal, waarna Bolnes de ploeg was die voor het eerste gevaar zorgde. Waar echte groten kansen uitbleven, was het aan de andere kant LMO wat zijn eerste kans ook direct promoveerde tot doelpunt. Een goede voorzet van Tariq (spreek uit als: T’riq) Sies bereikte Hilkemeijer die Lavooij vrij voor het doel zag staan. Laatstgenoemde hoefde de bal alleen nog in het lege doel te knikken. 1-0.

Een minuut of tien later was het diezelfde Hilkemeijer die spits Danny Paludanus de diepte in stuurde. Oog in oog met de doelman maakte hij geen fout en zette zo de 2-0 op het scorebord.

Weer tien minuten later was het Daley Hilkemeijer zelf die scoorde. Tom Dijksman was ditmaal aangever waarna Hilkemeijer vanaf een meter of 10 het leer feilloos in het doel wist te krijgen.

Voor rust deed Tariq Sies ook nog een duid in het zakje. Een aanval die hij zelf opzette, ronde hij knap af door buiten het zestienmetergebied de beneden hoek te vinden met een droog en hard schot.

Het was aan doelman Koolmees te danken dat LMO met een 4-0 voorsprong ging rusten. Met zijn voet wist hij vlak voor rust een zeker doelpunt te voorkomen.

Na de rust wist Bolnes iets terug te doen. Jazzley John wist een prima aanval te belonen met een treffer. Niet lang na deze treffer wist Danny Paludanus zijn tweede en LMO’s vijfde doelpunt te maken.

Ook Hilkemeijer wist zijn tweede van de wedstrijd te maken door vanaf randje zestien de bal hard in de benedenhoek te schieten. Na deze tegentreffer wist Jazzley John nogmaals te scoren, maar het slotakkoord was weggelegd voor Tom Dijksman die een vrije trap onhoudbaar binnen wist te schieten.

Trainer Fred van Zon oogde tevreden na afloop: ‘op de eerste tien minuten na hebben we een prima wedstrijd gespeeld. Natuurlijk hadden we misschien een doelpuntje meer moeten maken en laten we Bolnes twee keer heel gemakkelijk scoren, maar we winnen en daar gaat het om.’ Volgende week staat er voor LMO weer een zware wedstrijd gepland, wanneer het naar het lastige Transvalia ZW afreist.