LMO JO15-3

En L.M.O. heeft nu ook een derde JO15 team. Dit team is ingeschreven nadat er nog teveel spelers over waren bij zowel de JO15 als de JO13.

Het team bestaat dus uit een samenstelling van twee leeftijden. We hadden te weinig spelers voor een vierde JO13, JO15 mag je op een paar dispensatie spelers na niet inzetten bij de JO13. In principe hadden we nog wel meer aanmeldingen waar we gebruik van hadden kunnen maken, om er ook nog een vierde JO13 bij te maken, maar dan hadden we nog een extra trainer moeten vinden en dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Een gemotiveerde vrijwilliger vinden die bereid is drie dagen per week bezig te zijn met een team vol pubers, twee avonden en een zaterdag leiding geven en de groep uiteindelijk tot één team vormen, dat is geen eenvoudige klus. Een uitdaging waar we bij L.M.O. steeds weer de geschikte kandidaat bij zoeken. We hebben nu net een kandidaat voor de JO15-3 gevonden en om de spelers verder wel al te kunnen laten mee doen met de competitie, zijn alle opties op tafel gelegd.

Daarom heeft L.M.O. besloten er een derde JO15-team van te maken. Ingeschreven in de vierde klasse is het best nog ambitieus te noemen, maar gelet op de aanwezige kwaliteiten, wordt dit door ons een haalbare kaart geacht. Het is nu aan de trainer, spelers en ook de ouders om dit team snel een plek in de competitie te geven en ook binnen L.M.O. een plaatsje te veroveren.