L.M.O. kiest voor continuïteit

EttoreRamishRamish Reenis en Ettore da Silva blijven ook voor het seizoen 2015-2016 jeugdcoördinatoren voor de jeugd. Het Hoofdbestuur kon op dinsdag 17 februari de handen schudden met beiden die in een half jaar al heel wat wisten te presteren en daarmee ook indruk hebben gemaakt. De keuze om met twee coördinatoren te werken, eentje voor de bovenbouw en eentje voor de onderbouw is een schot in de roos gebleken.

Ramish en Ettore hebben nog flinke plannen en krijgen daarin de steun van het hele bestuur van L.M.O.. De ervaringen van dit seizoen en de ontwikkelingen die dit seizoen zijn ingezet, zullen verder worden doorgezet. Wat dit allemaal voor de mensen bij L.M.O. gaat inhouden, wordt dit seizoen nog verder uitgewerkt en duidelijk gemaakt. Nog terwijl dit seizoen loopt, zullen al plannen voor volgend jaar worden uitgewerkt en ook bekend gemaakt.

Zowel het hoofdbestuur, het jeugdbestuur als de jeugdcoördinatoren zullen nog meer gaan voor kwaliteit. Trainers en leiders zullen nog meer begeleiding en opleiding krijgen, nog meer kwaliteit zal worden aangetrokken, om samen die impuls te geven die L.M.O. verdient. Dat maakt voor alle vrijwilligers en andere actievelingen L.M.O. meer dan de moeite waard!