Marc Brugman nieuwe jeugdvoorzitter van L.M.O., Michel Collet stopt

Met ingang van het seizoen 2019-2020 zal Marc Brugman de jeugdvoorzittershamer overnemen van Michel Collet. Marc vervult op dit moment de rol van jeugdsecretaris binnen het Jeugdbestuur en is de (stille) kracht achter een tal van activiteiten die plaatsvinden. Het is dan ook een logische stap naar voren voor Marc nu Michel heeft aangegeven een stapje terug te moeten doen vanwege zijn werk en privéleven.

Marc zal de komende maanden samen met het Hoofd- en Jeugdbestuur en de trainers/leiders van de jeugdteams werken aan een actieplan voor het seizoen 2019-2020 en verder voor de jeugd. Marc zal hierin worden ondersteund door Michel.

Onder leiding van Michel heeft de jeugd van L.M.O. de afgelopen 5 jaar een kwalitatief grote sprong voorwaarts gemaakt. Zo werkt L.M.O. nauw samen met Rotterdam Sportsupport o.a. in het programma Rotterdamse aanpak veilig voetballen, hebben trainers/leiders een VOG, bieden we jeugdleden en vrijwilligers een opleiding tot scheidsrechter en/of trainer, staan de normen en waarden hoog in het vaandel en op de agenda van zowel het Hoofd- als het Jeugdbestuur.

De komende maanden zal Michel zijn opvolger gaan klaarstomen voor zijn nieuwe taak. Tot aan het moment dat Michel zal gaan verhuizen zal hij het Jeugdbestuur blijven ondersteunen. Ook zal Michel nog regelmatig een wedstrijd van de jeugd leiden als scheidsrechter. We nemen vanaf deze plaats dus nog geen afscheid van hem.

Wel willen we Marc heel veel succes wensen met zijn nieuwe taak. We hebben er veel vertrouwen in dat we weer een goede jeugdvoorzitter aan de club hebben weten te binden met wie we de volgende stap naar voren willen en kunnen maken.