Mario Papavoine en Marc Rijsdijk jubilarissen L.M.O.

Onze jubilarissen van dit seizoen zijn Marc Rijsdijk (25 jaar lid) en Mario Papavoine (50 jaar lid). Het is traditie dat wij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst onze jubilarissen huldigen. Helaas hebben we dit jaar deze gelegenheid niet, maar we gaan zeker nog een goed moment zoeken om onze jubilarissen de aandacht te geven die zij horen te krijgen. Vooruitlopend daarop dit nieuwsbericht waarin wij onze grote waardering voor en trots op deze twee leden uitspreken.

Marc is al veel langer lid van L.M.O. maar heeft tussendoor een aantal seizoenen ervaring opgedaan bij een andere vereniging. Marc heeft als keeper de jeugdopleiding van L.M.O. doorlopen en uiteindelijk ook in onze selectie gekeept. Marc voetbalt nu in de veteranen. Marc is ook al jaren verbonden als vrijwilliger aan de club. Marc is trainer/leider geweest van diverse jeugdteams, wedstrijdsecretaris zaalvoetbal en lid van de barcrew. Marc is nog actief als scheidsrechter en hij neemt nu ook deel aan de nieuwe sponsorcommissie die zich onder meer bezig houdt het werven van sponsoren voor de inrichting van de nieuwe accommodatie.

Ook Mario heeft de jeugdopleiding van L.M.O. doorlopen en afgesloten met een kampioenschap met L.M.O. A1. Daarna heeft Mario zijn voetbalcarrière voortgezet in de selectie, maar vanwege werk heeft hij dit vroegtijdig moeten beëindigen. Mario heeft een echt blauw/wit hart. Niet alleen omdat hij (aftredend) voorzitter van RVVH is, maar ook zeker door zijn warme band met L.M.O.. Mario is met zijn bedrijf Van Pelt & Schreijer (P&S) al jaren de hoofdsponsor van L.M.O.. Hij geeft ons regelmatig gevraagd en ongevraagd advies en we kunnen altijd een beroep doen op zijn kennis en ervaring. Ook is Mario lid van de kascontrolecommissie. Ondanks zijn drukke vrijwillige taken voor RVVH, komt Mario nog regelmatig even naar L.M.O. kijken.

Wij zijn erg blij met en trots op deze leden. Marc en Mario dank voor jullie inzet voor de club!!