Nieuwe D selectie verliest geflatteerd van Blijdorp D1

Soccerball in netHet seizoen loopt ten einde en de nieuwe D selectie wedstrijden worden weer gespeeld zo speelden we al eens tegen COAL D1 en deze wedstrijd werd toen met 3-1 gewonnen. Maandag stond de wedstrijd tegen Blijdorp D1 op de rol waarbij wij met de nieuwe D aantraden kwamen hun met het huidige D1 team wat op een keurige 3e plaats staat in de 2e klasse een team vol met tweede jaars.

Bij LMO was het een ware mix tussen D1, D2, E1 en gastspelers. Zo zaten er al 5 E spelers bij de selectie waaronder twee keepers. Het beloofde daarom ook een zware wedstrijd te worden.

Zo begon de wedstrijd dan ook onder leiding van onze jeugdvoorzitter op een heerlijke voetbalavond. Zo kon je vooral van de zijkant zien dat de gasten fysiek een stuk verder waren maar dat LMO vooral voetballend de tegenstander het moeilijk kon maken. Het meeste balbezit was dan ook voor de spelers van LMO die met mooie combinaties soms gevaarlijk voor de goal konden komen. Toch waren het de bezoekers die iets wat onverdiend op voorsprong kwamen toen een speler van Blijdorp goed door kwam over links en de bal vanaf de achterlijn terug legde op zijn medespeler en zo gemakkelijk de 0-1 konden maken. Toch bleef LMO ook kansen krijgen zo was er een hele mooie acties waarbij 1 van de spelers de keeper van Blijdorp omspeelde maar net te ver naar buiten ging en zo een speler van Blijdorp de bal van de lijn kon halen. In deze fase waren de LMO’ers zeker erg sterk maar vanuit een hoekschop kon de langste man op het veld de 0-2 binnenkoppen! Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft zagen we een iets feller LMO die met meer druk naar voren speelde en je kon goed zien dat Blijdorp hier veel moeite mee had en ze kwamen der ook nauwelijks uit. Echter zou het vandaag LMO niet gegund zijn om te scoren. De bezoekers maakte zelfs van afstand nog de 0-3! Toch gingen de mannen door en zagen we een aantal hele mooie driehoekjes op het veld. Iets waaruit we veel pluspunten kunnen maken. De aankomende weken gaan we verder bouwen aan de nieuwe D selectie en het programma ziet er als volgt uit:

 

Dinsdag 19 April 18:30

COAL NW D1 – LMO NW D1

Zaterdag 30 April 11:00

Alphense Boys NW D2 – LMO NW D1

Maandag 2 Mei 19:00

Pernis NW D1 – LMO NW D1

Pernis NW D2 – LMO NW D1

 

Zo zullen we ook nog regelmatig gaan trainen op vrijdagavond om zo goed mogelijk richting het nieuwe seizoen te gaan werken.