Oud-Beijerland winnaar 6de editie Theo van Mourik Memorial Tournament

OSV Oud-Beijerland is de winnaar geworden van de 6de editie van het Theo van Mourik Memorial Tournament. De 3de klasser won op donderdagavond al zeer overtuigend van 3de klasser IJ.V.V. De Zwervers met 11-1. Zaterdagmiddag werd ook 3de klasser s.v. DRL met 3-0 verslagen. Het is voor de tweede achtereenvolgende maal dat OSV de wisselbokaal mee naar Oud-Beijerland mag nemen.

L.M.O. nam het donderdagavond op tegen s.v. DRL. Waar L.M.O. de 1ste helft de betere ploeg was, was DRL dit na rust. De 1-1 eindstand was dan ook terecht. Zaterdag nam L.M.O. het op tegen IJ.V.V. De Zwervers. IJ.V.V. De Zwervers had wat recht te zetten en nam snel een 0-2 voorsprong. L.M.O. knokte zich helemaal terug in de wedstrijd en wist 3x te scoren. Lang zag het er naar uit dat 3-2 ook de eindstand zou worden, maar in de laatste minuten van de wedstrijd scoorde IJ.V.V. De Zwervers nog 1x waardoor de punten gedeeld werden.

De deelnemende verenigingen en bezoekers hebben ook deze doelpuntrijke editie van het Theo van Mourik Memorial Tournament weer zeer gewaardeerd. Langs deze weg danken wij de organisatie en de vrijwilligers achter de bar voor hun inzet, de teams voor hun sportiviteit en iedereen voor de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijd.