Oud-Beijerland wint Theo van Mourik Memorial Tournament

Na een spannende en wederom doelpuntrijke wedstrijd, is Oud-Beijerland de winnaar geworden van het succesvolle Theo van Mourik Memorial Tournament.

Op donderdagavond hadden zowel Zestienhoven als Oud-Beijerland hun wedstrijden gewonnen. Voorafgaand was dus bekend dat de winnaar van het toernooi uit deze onderlinge confrontatie zou komen. Oud-Beijerland kwam twee keer op voorsprong, maar zag Zestienhoven ook twee keer gelijk maken. Een kwartier voor tijd nam Zestienhoven de leiding en was op dat moment de virtuele winnaar van het toernooi. In de laatste minuten sloeg Oud-Beijerland alsnog toe en scoorde de 3-3. Op basis van het doelsaldo, 1 doelpunt meer gescoord, mocht Oud-Beijerland de wisselbokaal in ontvangst nemen.

Voor L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers stond alleen de eer in deze derby op het spel. Die eer kwam deze keer IJ.V.V. De Zwervers toe. Waar L.M.O. zoekende was, niet goed verdedigde en nauwelijks tot goede aanvallen kwam, combineerde IJ.V.V. De Zwervers fris over het veld. Daarnaast scoorde IJ.V.V. De Zwervers ook nog eens gemakkelijk waardoor ook deze wedstrijd weer zeer doelpuntrijk werd. Eindstand 1-4.

De deelnemende verenigingen en bezoekers hebben ook deze doelpuntrijke editie van het Theo van Mourik Memorial Tournament weer zeer gewaardeerd. Langs deze weg danken wij de organisatie en de vrijwilligers achter de bar voor hun inzet, de teams voor hun sportiviteit en iedereen voor de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijd.