Afgelastingen

Twijfel je eraan of je wedstrijd doorgaat en je hebt geen zin om voor niets naar L.M.O. of de tegenstander te rijden, dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Kijk op Nederland 1, 2 of 3 op teletekstpagina 603 Afgelastingen. L.M.O. is ingedeeld in KNVB West 2. L.M.O. 1 zaterdag en L.M.O. 2 spelen in categorie A, de overige teams, inclusief de jeugdelftallen spelen categorie B. Staat er in de tabel een kruis bij de betreffende categorie waarin jouw team uitkomt dan gaat de wedstrijd niet door;
  • Heb je op teletekst gekeken en er staat geen kruis bij de categorie waarin jouw team uitkomt, maar je hebt toch nog je twijfels, bel dan een half uur voordat je aanwezig moet zijn naar L.M.O. 010-4835151 of de tegenstander en vraag of je wedstrijd doorgaat;
  • Voor thuiswedstrijden zetten we het zo snel mogelijk op KNVB-sportlink en daarmee ook op voetbal.nl en kan je het ook via onze eigen website www.rvvlmo.nl zien. Tussen 7 en 8 uur doen we een eerste controle, en daarna proberen we steeds twee uur van te voren in te schatten of volgende wedstrijden alsnog wel kunnen doorgaan. Eenmaal afgelast, blijft de wedstrijd afgelast.
  • Login op www.voetbal.nl en kijk bij je wedstrijd voor meer informatie

Wat je absoluut niet moet doen is naar privénummers bellen van Hoofd Bestuursleden, Jeugdcommissieleden en/of wedstrijdsecretarissen/contactpersonen. Zij kunnen nooit vanaf huis de situatie van de velden beoordelen. Tot slot kan het zijn dat er voor jouw team een oefenwedstrijd is geregeld of dat je trainer heeft besloten om te gaan trainen. Luister dus op de training altijd goed naar de plannen van de trainer en/of bel naar L.M.O..