Vrienden van L.M.O.

Net als elk huishouden kent ook L.M.O. extra, vaak onvoorziene uitgaven, welke in ieder geval niet zijn opgenomen in de begroting. Soms betreft het een extra investering in ons terrein (extra gebouw t.b.v. opslagruimte en compleet terras), een activiteit (karaoke avond) en soms een calamiteit (kapotte wasmachine), maar soms ook een extraatje ten gunste van de leden van L.M.O. (projectiescherm en beamer). Om dit te kunnen financieren beschikt de penningmeester over een extra budget dat bij elkaar is gebracht door ‘vrienden van L.M.O.’.

Het doel van ‘vrienden van L.M.O.’ is extra financiële middelen te werven en ter beschikking te stellen aan L.M.O.. De uitgaven moeten ten gunste komen aan de leden van L.M.O.. De ‘vrienden van L.M.O.’ bestaat uit (jeugd)leden, ouders, opa’s, oma’s, sponsoren en supporters van L.M.O.. Door het doneren van € 10,- word je vriend en steun je de gehele vereniging. Als ‘vriend van L.M.O.’ word je naam op het speciaal voor de vrienden van L.M.O. ontworpen bord in de kantine vermeld.

De komende jaren staat L.M.O. nog voor een aantal grote uitgaven. Maar natuurlijk streeft L.M.O. er ook juist naar de leuke extra’s te kunnen blijven aanbieden. Wordt daarom ook ‘vriend van L.M.O.’ en spoor je familie, vrienden en kennissen aan je voorbeeld te volgen. Voor inlichtingen en de vele mogelijkheden van de ‘vrienden van L.M.O.’ kan je contact opnemen met Roberto Riesmeijer (06-51591665 of via secretaris@rvvlmo.nl).